5 sexstilinger som er perfekte hvis mannen din fyrer av kanonen litt for fort

29/10/2017 15:45

Anniken Hauge

Sex og samliv
Det behøver ikke å være kjedelig, bare at det varer litt lengere. Disse stillingene vil gi dere begge en god opplevelse, hvis eventyret i senga ikke varer så lenge.

Det er ikke alltid så lett å styre seg som mann, og noen ganger går det bare så fort at ens utkårede bare puster deg i tar av seg trusene, og så er festen over.

Det er selvfølgelig et fint kompliment å få som kvinne, at man er så sexy at mannen din virkelig ikke klarer å styre seg.

Men hvis man legger til rette for det, så kan det jo også være moro å prøve og komme i mål begge to. Derfor har vi med inspirasjon fra Cosmopolitan, funnet fem stillinger som sørger for at mannen ikke kommer for fort.

1. Godt munnarbeid
Et gammelt, men godt råd er å utsette tiden litt før mannen kan komme inn i hulen, og den beste måten å gjøre det på er at han går ned på deg. Da kan han både bruke tunge og fingre til å gi deg det forspillet som dere begge vet at du fortjener. Fordelen er at det også fjerner litt av presset ved selve sexen.

Det gjør det lettere for deg som kvinne å komme helt i mål, og da gjør det ikke noe hvis han plutselig ikke klarer å holde tilbake lengere.

2. Styr tempoet med rompa 
Hvis han digger å ha utsikt til rompa di mens han tar deg bakfra, så kan du ta mer kontroll over stillingen og tempoet.

Med knærne plantet i sengen, kan du selv styre tempoet så det ikke går for fort, og gi ham motstand hvis han støter for hardt. Det kan bidra til å han blir pirret mer mentalt, enn den gode gamle inn og ut.

3. Bruk føttene og kontroller hvor langt inn han kommer
Hvis han liker å sitte på knærne når dere har sex, så finnes det et triks som gjør opplevelsen til en litt lengere affære. 

Ved å plante føttene på brystkassen han og legge en god pute under deg, kan du ta styringen og holde igjen så han ikke kommer helt inn. Avhengig av hvor velutstyrt han er, så gir stillingen mannen god utsikt, og samtidig forlenger stillingen akten på en naturlig måte.

Du har i tillegg hendene frie, så du kan hjelpe deg selv eller ham litt på vei, avhengig av hvor lenge dere ønsker elskovsakten skal vare.

 

4. En vri på en gammel misjonær
Hvis dere liker å se hverandre inn i øynene og komme nærmere hverandre, så kan dere også prøve misjonæren med en ny vri, som gir deg som kvinner mer kontroll over tempoet.

Legg deg på ryggen med høyre benet løftet. La ham komme inn fra siden, og da kan du regulere hvor dypt han får komme inn i deg.

5. Opp med benet
Bevares, det er utfordrende å stå og ha sex. Med mindre du er ballettdanser, så klarer du sikkert ikke å legge det ene benet oppå skulderen hans.

Men ved å ha sex hvor du kan løfte det ene benet - kanskje i dusjen ved hjelp av en skammel eller lignende, så kan dere få deilige opplevelser utenfor soverommet.

Ideen er her at hvis han må konsentrere seg om å holde balansen, så kommer han kanskje ikke like fort, og dere får muligheten til å komme samtidig.