7 ting du ALDRI må bruke til å onanere

15/10/2017 13:45

Anniken Hauge

Sex og samliv
Det kan gå veldig galt hvis du bruker disse husholdningsartiklene når du tilfredsstiller deg selv.

Det kan være fristende å bruke husholdningsartikler, hvis du ikke har sexleker i nærheten når lysten plutselig melder seg. Men det kan gå veldig galt om du ikke passer på.

Cosmopolitan har i samarbeid med urolog Dana Rice og gynekolog Kurian Trott, listet en rekke objekter fra hjemmet som du aldri bør bruke til å tilfredsstille deg selv med.

1. Grønnsager.
Selv om du finner flere passende grønnsaker i kjøleskapet ditt, så bør du holde deg unna gulrot, agurk og paprika. Ifølge Dana Rice kan bakterier fra grønnsaker bli overført til vaginaen og skape stor irritasjon, for ikke å snakke om sprøytemidler og kjemikalier. 

2. Flasker.
På samme måte som med grønnsaker, så risikerer du å overføre bakterier til underlivet hvis du bruker en flaske når du onanerer. Det kan også skape pinlige situasjoner hvis den kommer for langt inn, og du da må ta deg en tur på legevakten. 

3. Tusjer.
Ifølge Dana Rice skal du være forsiktig med hharde gjenstander som for eksempel tusjer. Ved kraftig onanering kan disse gjenstandene irritere urinrøret og det vaginale vevet. Det er dessuten risiko for at korken kan gå av og sette seg fast.

4. Kosteskaft.
Enda en hard gjenstand, som dessuten er problematisk på grunn av treet. Det er porøst, kan smitte med bakterier og muligens splintre, hvilket kan bli en svært ubehagelig opplevelse.

5. Krølltang.
Krølltang er også en veldig hard gjenstand som kan skape irritasjon i underlivet ditt. Hvis jernet er for bredt, kan det ifølge Dana Rice legge press på urinrøret ditt og skaper irritasjon.

6. Verktøy.
De skarpe kantene kan forårsake rifter og andre skader hvis du bruker dette når du onanerer. Dana Rice har møtt pasienter hvor batterier fra lommelykter har satt seg fast i endetarmen. Verktøy har dessuten en tendens til å være veldig skitne.

7. Stearinlys.
Stearinlys eller såper med parfyme kan gi voldsom irritasjone eller en allergisk reaksjon. Selv om du bare bruker såpen til å stimulere klitoris så kan det være problematisk. 

De beste produktene til å stimulere vagina er ifølge ekspertene laget av silikon, som er lett å rengjøre og ikke øker risikoen for å få infeksjon i underlivet.

Lege med overraskende melding: Kvinners underliv SKAL lukte