7 ting kvinner tenker når de ser en manns penis første gang

Det er alltid spennende når man skal ha sex med en ny partner. Her er en rekke tanker som går gjennom de fleste kvinners hoder når de ser en penis for første gang.

Du har møtt en flott dame, nyter selskapet hennes og har endelig fått henne med hjem i senga. Men hvilke tanker går egentlig gjennom hodet hennes rett før du skal ha sex med henne første gang?

Women's Health Magazine har samlet en rekke tanker en kvinne gjør seg når hun ser penisen din for første gang.

1. Jeg tok feil.
Selv om dere kanskje har datet en stund før dere har tatt det neste steget, så har han garantert gjort seg opp noen tanker om penisen din. Hvordan ser den ut? Hvor stor er den? Og når får jeg se den? Når hun ser den første gang, blir hun sannsynligvis overrasket over at den er større/mindre/annerledes enn hun hadde forestilt seg.

2. Den ligner virkelig ikke på eksen min sin.
Kanskje hun ikke engang tenker over at hun gjør det. Men de fleste kvinner sammenligner ny penis med eksens, knullevennens eller han fra sist one-night-stand. Så hvis hun ser betenksom ut når hun ser på dine edle deler første gang, er det nok fordi hun sammenligner den litt med de hun har sett før.

3. Den er virkelig stor/lille.
De fleste menn har jo - ganske innlysende - en relativt gjennomsnittlig penis. Men hvis du har en som er større eller mindre enn gjennomsnittet - så er det ingen tvil om at det blir bemerket. Hun kommer til å tenke over hvordan det vil føles å ha sex med deg når hun ser den.

4. Lurer på hvor mange han har hatt sex med.
Noen er veldig åpne om hvor mange de har hatt sex med. Andre vil helst holde dette for seg selv, og synes det er et privat emne. Hvis du ikke allerede har fortalt henne hvor mange som har hatt fornøyelse av din penis tidligere, så vil tanken garantert streife henne når hun ser den første gang.

5. Den er egentlig ikke så fin.
Helt ærlig - kjønndeler er ikke det fineste i verden. Det gjelder både for kvinner og menn. Det er mange andre fine ting å si om mannens kjønnsdeler - utseende er bare ikke helt det fineste.

6. En sånn en har jeg aldri sett før.
Hvis hun sperrer opp øynene litt første gang hun ser den, så er det kanskje fordi den ikke ligner noe hun har sett før.  Kanskje er den bare større, mindre, skjevere eller bare helt unik i forhold til tidligere partneres penis.

7. Her trengs det en liten tur med høvelen.
Det er stor forskjell på hvor mye vi trimmer kjønnhårene. Noen liker best å la hårene gro naturlig, mens andre velger å barbere vekk alt. Heldigvis er  det også delte meninger om hva folk liker best. Men én ting er de fleste enig om - det er ikke spesielt fett å få lange hår mellom tennene når man gir partneren sin oralsex. Så kanskje du skal vurdere en liten tur med trimmern, hvis du liker en litt naturlig look.

Les også: 8 elendige former for sex som alle har prøvd