7 ting menn ALLTID legger merke til under sex

09/11/2017 16:00

Anniken Hauge

Sex og samliv
Hvis du lurer på hva den nakne mannen inni deg tenker under sex, kan du kanskje få svar på spørsmålet ditt her.

Legger han merke til at jeg ikke har barbert leggene? Synes han jeg er for passiv i senga? Hvis du stiller deg selv disse spørsmålene er det kanskje svar å hente her.

Women's Health har nemlig samlet en rekke ting som menn ofte legger merke til når de har sex med en kvinnes.

1. Initiativ
Hvis du er som en potetsekk hver gang du har sex, så er det kanskje på tide å fornye seg litt. Prøv å ta styringen for en gangs skyld - sett deg øverst, foreslå en annen stilling eller overrask kjæresten din med noe dere aldri har prøvd før. Han kommer til å elske deg for å vise initiativ og det uttrykker samtidig at du har lyst på han.

2. Bevegelser
Er du stiv som en stokk eller smidig som en katt i senga? Du tenker kanskje ikke så mye over det, men partneren din i senga legger garantert merke til hvordan du beveger deg. Prøv å slappe helt av og nyt den deilige situasjonen - det kommer han til å merke med én gang.

3. Øynene
Flakker blikket ditt, eller fastholder du blikket hans med et intenst glimt i øyet? God øyenkontakt gjør sexen enda mer intim, i motsetning til et flakkende blikk som kan gjøre partneren din veldig utilpass. Hvis du ser vekk eller er fraværende under selve akten, vil partneren din sannsynligvis bli usikker på om du i det hele tatt vil være der.

4. Kroppshår
Noen menn liker en skikkelig busk, mens andre foretrekker en helt glattbarbert utgave. Uansett om din utvalgte liker det ene eller det andre, så kan du være sikker på at han legger merke til kroppshårene dine. 

5. Undertøy
Okay.. det er kanskje ikke undertøyet han ser mest på når du står nesten naken foran ham. Men det går han nok ikke hus forbi om du velger kjip bestemortruse eller nytt blondeundertøy. Hvis ønsker å utstråle at du har gjort en innsats, kan du jo la den behagelige sovetrusa ligge i skuffen. 

6. Hygiene.
For de fleste er det nok en selvfølge at man klipper neglene sine, vasker håret og pusser tenner. Men hvis det ikke er noe du er så opptatt av, så vil han nok merke en kropp som ikke virker så ren og velpleid. De fleste sette pris på en partner som gør litt ut av seg - spesielt når det handler om normal hygiene. 

7. Figuren.
Noen menn bare elsker kvinner med store runde former, mens andre menn foretrekker slanke kvinner eller kanskje en utrolig veltrent kropp.  Uansett om han liker det ene eller det andre, vil blikket hans uunngåelig vandre over hele kroppen din når han ser deg naken, spesielt hvis det er første gang han gjør det. 

6 ting kvinner virkelig hater at menn gjør under oralsex