8 ting kvinner gjør i senga som gjør menn ville i nikkersen

30/11/2017 17:15

Anniken Hauge

Sex og samliv
En kinky overraskelse, en deilig duft eller kanskje et komplement? Her er åtte ting kjæresten din kommer til å elske i senga.

Det er deilig å ha en kjæreste du kan dele dobbeltsenga med. Men hvorfor ikke gjøre det enda bedre for begge parter? Hvis du vil skjemme bort typen litt ekstra, så er det inspirasjon å hente her.

Cosmopolitan har samlet en rekke ting som vil gjøre kjæresten din helt vill i nikkersen.

1. Når du sover i t-skjorten hans og ingenting annet.
Det er bare et eller annet veldig sexy med en kvinne som sover uten truser. Hvis du samtidig tar på deg en av t-skjortene hans som er litt for store og røper at du ikke har truse på, så er han garantert solgt.

2. Når du etterlater duften din i sengen. 
Etter du har tilbrakt en het natt i sengen med kjæresten din, så kommer han til å nyte å våkne dagen etter, lukte på puten og sengetøyet, og kjenne den deilige lukten av kroppen din.

3. Når du legger hodet på brystet hans. 
De fleste menn har en svakhet for kvinner som får de til å føle seg skikkelig mandige. Hvis du legger deg tett inntil ham og hviler hodet ditt på brystet hans, så har du han akkurat der du vil ha han - i din hule hånd.

4. Når du sover helt naken.
Følelsen av naken hud mot naken hud er noe av det beste som finnes. Dessuten er det noe utrolig pirrende ved å vite at det er fri adgang til partnerens kjønnsdeler.

5. Når du legger deg helt inntil ham.
Få ting i verden er så deilige som å sove tett inntil noen du liker godt. Følelsen av å våkne om natten og legge seg helt inntil partnerens varme kropp er spesielt deilig på denne tiden av året hvor det både er mørkt og kaldt.

6. Når du overrasker ham.
Mannen din kommer til å elske at du gir ham en sexy overraskelse i senga. Vekk med ømme kyss på kroppen eller kanskje en uforglemmelig blowjob.

7. Når du forteller ham hva du liker. 
Det er ikke alltid like lett å bli klok på hva kjæresten din tenner mest på. Fortell ham når han gjør noe du liker, og vis ham hva du synes er deilig. Menn blir enda kåtere av å vite hvor deilig det er for deg.

8. Når du gir ham komplementer.
Enten han vil innrømme det eller ei, så vil han veldig gjerne høre fine ord fra deg. Alle elsker å få komplementer, så ikke vær gjerrig med dem, men fortell ham derimot hvor flott og sexy du synes han er.

Les ogå: Aksel og Ingrid hadde samleie på tv - sexolog mener de burde vist mer