8 triste tegn på at dere virkelig ikke passer sammen senga

Det kan slite veldig på forholdet hvis det er problemer med sexlivet. Her er åtte tegn på at du og partneren din ikke passer særlig bra sammen i senga.

Du har møtt en mann eller en kvinne som du er veldig begeistret for. Dere snakker godt sammen, har de samme verdiene og de samme drømmene for fremtiden.

Men det er bare én ting som ikke går helt deres vei. Det er nemlig som om det ikke går helt på skinner i senga.

Cosmopolitan har samlet en rekke tegn på at dere ikke er en godt match når det kommer til sengekos.

1. Sexen er aldrg spontan.
Den beste sexen er ofte den som oppstår helt ut av det blå. Når man plutselig har så lyst på hverandre at klærne blir kastet av. Det er bare ikke helt det samme hvis sexlivet deres alltid utfolder seg på akkurat samme tid og sted.

2. Dere blir aldri enige om en stilling.
Doggystyle, misjonær eller kanskje en cowgirl hvor dama sitter øverst. Uansett hvilken sexstilling dere er i gang med, så er det alltid en som foretrekker en annen. Hvis dere har vanskeligheter med å nyte de samme tingene i senga, kan det bli vanskelig å oppnå felles nytelse.

3. Det er alltid en av dere som ikke er mentalt tilstede.
Det er klarer ikke å holde konsentrasjonen når dere har sex. Hvis den ene konstant tenker på handlelisten, morgendagens oppgaver på jobb eller planer for neste helg, så er det tydelige tegn på at dere ikke nyter det ordentlig.

4. Dere har kun sex ved spesielle anledninger.
Er sexlivet deres et sagnomsust fenomen som dukker opp på årsdagen, etter julebord eller ved andre spesielle anledninger? Det kan til tider være en udtordring å ha overskudd og lyst på sex i en stressende hverdag. Men hvis dere kun har sex når det er en spesiell anledning, så burde dere kanskje jobbe litt med frekvensen.

5. Tv-en står alltid på i bakgrunnen når dere har sex.
Hvis tv’en står på i bakgrunnen (og du kanskje ikke klarer helt å la være og se på), så er nok det et tegn på at du og eventuelt også kjæresten din kjeder dere ulovlig mye i senga (eller sofaen). Prøv å piffe opp sexlivet litt ved å prøve noe nytt eller gjenoppta noen av tingene dere nøt da dere akkurat hadde møtt hverandre.

6. Dere har aldri lyst samtidig.
Kanskje er kjæresten din et realt A-menneske, som er helt tent om morgenen og har veldig lyst på deg når du ligger med halvåpne øyne og morgenånde. Du derimot har mer lyst om kvelden, når kjæresten din allerede halvsover under dyna. Da kan det bli utfordrende å finne en rytme som passer for dere begge.

7. Du må alltid gjøre ferdig jobben selv.
Intensjonene er gode, men det er bare ikke så ofte dere kommer i mål samtidig. Hvis en av dere eller begge som regel må tilfredsstille dere selv etter endt samleie, så er det tilsynelatende noe som ikke funker optimalt.

8. Dere har virkelig ikke den samme drive.
Dette er et klassisk parforholdsproblem. Den ene har mye mer lyst enn den andre. Noen ganger kan det fungere allikevel, mens andre ganger kan det gi vesentlige utfordringer i forholdet.

6 ting kvinner virkelig hater at menn gjør under oralsex

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.