Ekspert avslører frekke tips: Her er de beste sex-stillingene til din kroppstype

16/11/2017 14:15

Anniken Hauge

Sex og samliv
Ekspert i parforhold og forfatter Tracey Cox presenterer de beste sex-stillingene for fem forskjellige kvinnekropper.

Bare fordi dere ofte går for misjonæren, så er det ikke sikkert det er det beste for deg.

Ekspert i parforhold Tracey Cox avslører til dailymail de beste sexstillingene for kvinners forskjellige kroppstyper.  

Ifølge briten kan nemlig den helt rette stillingen få deg til å slappe mer av, og samtidig øke sjansen for å få en orgamse mens dere er i gang i senga.

Først og fremst er det viktig at du lærer deg å elske kroppen din. Tracey Cox påpeker at selvbevisste kvinner med et snevert kroppsideal som ikke er tilfreds med egen kropp, sjeldent tar initiativet til sex. Samtidig fører lav selvfølelse ofte til dårligere sex.

Hvis du ikke er tilfreds med egen kropp, kan det resultere i kjedelig eller klønete sex, hvor begge ender uten å være i nærheten av å få en orgasme. 

En snarvei til bedre sex for de eventyrlystne, kan derfor være å finne stillingen som passer til nettopp din kroppsform.

1. Pæreformet kropp:

Hvis du har en pæreformet kropp med brede, sexy hofter, fungerer klassikern ’skjeen’ veldig bra. Legg dere på siden med ansiktet i samme retning – la han trekke deg inn til seg, dra opp knærne dine litt og la han trenge inn i deg bakfra. Hendene hans er samtidige frie til å stimulere klitoris, og han har en fantastisk utsikt over brystene dine. 

Du kan prøve å løfte opp det ene benet for å få en alternativ vinkel og følelse.

2. Epleformet kvinnekropp:

Hvis du er epleformet – typisk er du da litt større rundt livet og derfor har litt ekstra mage – er sexstillinger hvor han tar deg bakfra helt opplagte. De kan for eksempel ligge på magen, men du skyter rompa opp mot ham. Det gir ham en fantastisk utsikt, mens det får midjen og lårene dine til å se slankere og strammere ut.

Hvis dere velger misjonæren, kan du fint holde armene over hodet, for eksempel ved å gripe tak i noe. Det får ikke bare magen din til å se slankere ut – det får også brystene dine til å virke større.

3. Timeglasset:

For kvinner med en kropp formet som et timeglass med smal midje, vil alle stilllinger hvor han løfter deg opp ved å holde deg rundt livet, få deg til å se enda mer sexy ut. Eller hvis du setter deg oppå han mens han ligger på ryggen, kan han hjelpe til ved å løfte deg opp og ned mens han holder deg rundt livet.

Dere kan også prøve ’reversed cowgirl’. Mannen ligger da på ryggen (eventuel med bena utover sengekanten), og kvinnen sitter oppå ham som når man rir en hest. Den eneste forskjellen er at hun sitter med ansiktet vekk fra ham, derav navnet.

4Den omvendte trekanten:

Hvis du har brede skuldre, store bryster og mangel på en tydelig midje, kan du med fordel ta styringen i senga og gi ham en ridetur. Det er noe frekt og befriende med å ta makten i senga – og ingen stilling gir bedre mulgiheter for det enn hvis du rir mannen din mens han ligger under deg og beundrer de dansende brystene dine.

Alternativt kan du også prøve en ’lap-dance- stilling, hvor han sitter på en stol mens du rir ham.

5. Den maskuline kvinnekroppen:

Hvis du er skapt med en sterk maskulin og atletisk kropp, kan det være en god idé å prøve ut noen litt utfordrende stillinger som krever styrke. Det kan for eksempel være stående stillinger som ’apen’, hvor han lener seg mot en vegg og løfter deg opp ved å ta et fast grep om rompa di. Du legger armene rundt halsen hans, mens du tar tak i lårene hans med dine lår, og setter føttene dine mot veggen for å løfte deg litt opp. 

Eller prøv en ’håndstående’: Han står oppreist, mens du er i håndstående stilling med bena dine viklet rundt livet hans.

Les også: 7 ting du ALDRI må bruke til å onanere