Kvinne bruker saft fra egen vagina som parfyme for å tiltrekke menn - og det virker

Kvinnen brukte sin egen skjedesaft fot å tiltrekke seg menn, og minst én klarte ikke å motstå den herlige duften.

Noen er heldige når det kommer til å finne den rette, mens andre har behov for litt mer tid.

Også er det de mennene og kvinnene som er veldig uheldige, og bare kaster seg uti med åpne armer når det kommer til dating. 

Det kan få selv den mest iherdige til å bli desperate, og da kan man ty til spesielle metoder. Det gjorde den amerikanske journalisten Allison Ramirez, som bestemte seg for å blande sin egen parfyme av saft fra skjeden, skriver hun i magasinet Cosmopolitan.

Etter et besøk på biblioteket og litt research i atskillige bøker, fant hun ut at kvinner tidligere brukte sin egen kroppslukt som parfyme.

Fortidens fornemme kvinner hadde ganske enkelt bare stukket en finger inn, hvorpå de hadde tatt litt av det på huden - akkurat som man brukte ekte parfyme fra flakong i gamle dager.

Men for å skape en helt spesiell duft, bestemte Allison Ramirez seg for å blande sin egen kroppsvæske med andre duftessenser. 

Ved hjelp av en q-tip kunne hun tilsette sin egen duft, direkte fra underlivet. Duften fungerte bra, for samme dag gikk Allison Ramirez ut med en date og et annet par. 

Under byturen begynte daten å kysse Allison Ramirez, helt til det gjorde vondt. 

- Au! Du bet meg?, sa hun til daten sin. 
- Jeg kan ikke noe for det, du lukter så godt, svarte da daten hennes.

Dagen etter var Allison Ramirez ute og kjøpte seg noe junkfood for å bedre fyllesyken, hvor hun mente at mannen bak kassa var litt snillere enn han pleide å være.

Søndagen møtte hun en ny date. Han nevnte ikke noe om lukten, men skrev til henne samme dag at han gjerne ville møte henne igjen.

- Det er ikke noe vitenskap bak dette eksperimentet, det var bare noe jeg ville teste for min egen skyld. Men eksperimentet har gitt meg et perspektiv på noe jeg aldri selv har tenkt over før, skriver Allison Ramirez i Cosmopolitan. 

Les også: Denne typen person er det størst risiko for at kjæresten din er utro med