Sånn får du vill og deilig sommersex

01/07/2019 18:45

KC

Sex og samliv
Sukker du etter frekke timer under solens stråler, eller kanskje gjemt vekk fra dem bak soverommets mørke gardiner? Har får du oppskriften på vill feriesex.

Nordens frekkeste webshop, Sinful, har akkurat lansert en sexboks, som vil sikre deg den frekkeste sommeren i ditt liv. Med de 6 nøye utvalgte produktene kan du se frem til flere timers sexy lek med både deg selv og partneren din, alt ettersom hvordan du velger å bruke produktene. 

Noe for enhver smak

I Sinfuls Sex Toy Starter Kit får du produkter som kan kombineres og brukes på kryss og tvers, samt en rekke produkter som kan gi deg forskjellig stimulering, alt etter hva du liker. 

Det er noe for enhver smak i boksen, så man har både mulighet for å eksperimentere med intensivering av sansene ved hjelp av blindfold, fikseringsleker med mansjetter, eller fantastiske vibrasjoner med dildovibratoren eller den lille bulletvibratoren. Sistnevnte kan også kombineres med analpluggen, for å gi nye, spennende opplevelser. Eller hva med å feste den i penisringen? Dette gir dere muligheter for intense fellesorgasmer på en måte dere sjeldent har opplevd. 

Hardere ereksjon som varer, og gir ville orgasmer

Ønsker du deg en penis som kan holde seg hard i lang tid? Hjelp til dette finnes også i boksen. En penisring kan hjelpe deg med å bli ekstra hard, i tillegg til at du varer lengre. Dermed får du også mulighet for å kunne fortsette helt til fruen også er i mål. Er hun ikke en av de få lucky bastards som kan få en orgasme kun ved penetrering, kan du gi henne litt hjelp på veien ved å feste den lille bulletvibratoren i penisringen.

Vibrasjonene kan pirre dere begge, eller vinkles spesifikt mot enten klitoris eller pung og gi dere de villeste fellesorgasmer. 

Prøv krefter med soft bondage

Regner det som om jordens siste time er kommet, finner du naturligvis også ting i boksen som er opplagt til disse dagene. Et sett mansjetter og et mykt blindfold gjør det mulig å utforske bondagsverdenens syndige forlystelser når dere allikevel er tvunget til å holde dere innendørs. Når du fjerner en av sansene, som f.eks. synssansen, gjør dette de andre sansene mer skjerpet, sånn at f.eks. hendenes berøring eller stimulering med den medfølgende vibrator føres enda mer intenst.

Kombinasjonen med de to vibratorer kan virkelig gjøre underverker når dere først kommer i gang. Mangler du fremdeles en god grunn til å skaffe deg denne boksen til feriestart, kan du kanskje få litt hjelp her: akkurat nå kan du få boksen til kun 299 kr. Det er ikke mer enn et par øl til dere og en is til ungene koster, men er til gjengjeld myyyye morsommere. God sommer.