Flere menn enn noensinne er opptatt av hudpleie

01/02/2022 07:52

Emma Sletta

Sponset innhold
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Skjønnhet og hudpleie har lenge vært noe som har tilhørt det mer feminine domenet, men ettersom at verden åpner mer og mer opp for ideen om at dette faktisk ikke er en speiling av de faktiske interessene er behovet hos både kvinner og menn, ser man at flere og flere menn tar dette mer seriøst. Dette betyr også at det både dukker opp flere produkter for menn, men også at det dukker opp helt nye merker som henvender seg til menn. Dette har vært en viktig del av grunnen til at man endelig har kunnet bygge broen mellom menn og hudpleie. Hvis dette er nytt for deg, får du her noen tips til hvor du kan begynne.

Når du føler deg bra, ser du bedre ut. Enkelt og greit. Og ikke nok med det. Faktisk føles det skikkelig bra å ta vare på seg selv, enten det gjelder helse, skjønnhet eller andre ting som kanskje kan ha innvirkning på hvordan vi både ser ut og føler oss.

En introduksjon for skjønnhetspleie for menn

Skjønnhetspleie handler om alt fra hvordan vi spiser til hvordan vi tar vare på huden vår, og det er mange forskjellige elementer som spiller inn her, men nå skal vi først og fremst fokusere på produkter, sånn at du som er helt nybegynner vet akkurat hvor du skal begynne for å få de resultatene du ønsker deg. Men før vi snakker om det kommer det to kjappe tips som ikke er produkter, men som er helt avgjørende både for skjønnhet og helse.

  • Sov nok. Dette er helt essensielt for både den fysiske og mentale helsen vår – og for skjønnheten vår. Enda en grunn til å ikke nedprioritere å få de åtte timene du trenger.

  • Drikk nok. Akkurat de samme grunnene som at søvn er viktig, er også vann viktig av de samme grunnene. Disse to tingene legger fundamentet.

Nå til produkter du kan begynne med.

  • Velg deg en god nesehårtrimmer. Nei, du behøver absolutt ikke være passert 50 for at dette skal være nyttig. Du kommer til å føle deg mer fresh med en gang.

  • Fokuser på få, men gode produkter. Det er ikke noe poeng å kjøpe masse forskjellige produkter. Begynn heller smått og bygg opp rutinen din. 

  • Begynn med en ansiktsrens, en fuktighetskrem og en god solkrem. Hvis du vil gjøre noe litt ekstra kan du også velge en ansiktsmaske som du bruker en til to ganger i uka.

  • Og det der med solkremen.. Det er fordi du burde bruke den hver dag, hele året, selv om sola ikke skinner. Det er en av de aller beste måtene å holde huden din både ung og sunn på.