Flere vil ha utrolige negler – men kanskje ikke av den grunnen mange tror

25/08/2022 11:19

Valdemar Lind

Sponset innhold
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
I dagens samfunn er det mange unge som kjeder seg. De mener også det er årsaken for angst, depresjon og rusproblemer. Det kan være lite som skjer i de unges liv, og de må finne på moroa selv. Slik har det vært tidligere også, men da var alternativene til å gå ut få.   Likevel har mange unge kvinner og menn har fått opp øynene for forkledningsball, karneval og cosplay.   Det å kle seg ut har en viktig effekt for unge, for når man spiller en rolle, da kan alt skje. Man kan kle seg ut som heltene sine, et Netflix uhyre eller en av figurene i all verdens gaming -og rollespill. Er du litt nysgjerrig på utkledning og sminke, kan du få noen geniale tips her.   Få lengre negler   Helter og heltinner har lange sensuelle negler eller fryktinngytende klør. Men hvordan kan du få lange negler som i alle mulige farger? Ved å bruke et sett med polygel har du alt for å komme i gang. Disse startpakkene har alt du trenger:   Forberedelse Neglekunst Vedlikehold   Dette må du sette fokus på. Velg enten Basic eller Premium startpakkesett.   Forberedelser   Først må du klargjøre neglen med rens og vask. Man må legge på en base for at neglene skal være klare for å få på Extensions, forlengede negler.   Neglkunst   Neglekunsten består av falske negler, men man må både ha lim og spatel for å få dem fine. Legg på de fargene du selv vil, og bruk katalogen som følger med for å utvikle dine egne design.   Vedlikehold   Neglene må vedlikeholdes om du har tenkt å gå inn i rollen på heltid. Med en solid Top coat legger man på et beskyttende lag som holder neglene helt perfekte i mange dager.   Resten må du fikse selv!   Konklusjon   Med lange negler i utrolige farger og med glitter for din rollen en helt ny betydning på utkledningsfesten. Skaff deg en startpakke og bli eksperten som alle spør om råd!

I dagens samfunn er det mange unge som kjeder seg. De mener også det er årsaken for angst, depresjon og rusproblemer. Det kan være lite som skjer i de unges liv, og de må finne på moroa selv. Slik har det vært tidligere også, men da var alternativene til å gå ut få.

 

Likevel har mange unge kvinner og menn har fått opp øynene for forkledningsball, karneval og cosplay.

 

Det å kle seg ut har en viktig effekt for unge, for når man spiller en rolle, da kan alt skje. Man kan kle seg ut som heltene sine, et Netflix uhyre eller en av figurene i all verdens gaming -og rollespill. Er du litt nysgjerrig på utkledning og sminke, kan du få noen geniale tips her.

 

Få lengre negler

 

Helter og heltinner har lange sensuelle negler eller fryktinngytende klør. Men hvordan kan du få lange negler som i alle mulige farger? Ved å bruke et sett med polygel har du alt for å komme i gang. Disse startpakkene har alt du trenger:

 

  • Forberedelse
  • Neglekunst
  • Vedlikehold

 

Dette må du sette fokus på. Velg enten Basic eller Premium startpakkesett.

 

Forberedelser

 

Først må du klargjøre neglen med rens og vask. Man må legge på en base for at neglene skal være klare for å få på Extensions, forlengede negler.

 

Neglkunst

 

Neglekunsten består av falske negler, men man må både ha lim og spatel for å få dem fine. Legg på de fargene du selv vil, og bruk katalogen som følger med for å utvikle dine egne design.

 

Vedlikehold

 

Neglene må vedlikeholdes om du har tenkt å gå inn i rollen på heltid. Med en solid Top coat legger man på et beskyttende lag som holder neglene helt perfekte i mange dager.

 

Resten må du fikse selv!

 

Konklusjon

 

Med lange negler i utrolige farger og med glitter for din rollen en helt ny betydning på utkledningsfesten. Skaff deg en startpakke og bli eksperten som alle spør om råd!