Flere uker før tid: Landslagsstjernen har født

08/03/2023 09:05

Emma

Sport
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Egentlig hadde hun ikke termin før i slutten av mars.

Men allerede nå kan den norske landslagsstjernen Camilla Herrem kalle seg tobarnsmor.

Det avslører hun i et innlegg på Instagram.

– Den første livsrullen for lillebror med en veldig stolt storebror. Vi elsker deg så høyt allerede, skrev håndballspilleren, og avslørte at sønnen Noah ble født søndag 5. Mars.

Selv om det var flere uker før termin, har både hun og den nye babyen det bra.

– Jeg har det veldig bra. Jeg føler meg veldig sunn, sunn og i god form. Så jeg klager ikke, sier Camilla Herrem, som allerede har en fire og et halvt år gammel sønn Theo, til VG.

Hun har spilt nærmere 300 landskamper for det norske landslaget og deltatt i flere turneringer. Den siste, der Norge vant EM-gull i Slovenia, var den første siden 2008, da Camilla Herrem ikke deltok.

17 store mesterskap på rad er oppnådd for Herrem, som like før graviditeten også pådro seg en akillesseneskade.

Men hun har allerede store planer om å returnere til landslaget i løpet av 2023, understreker håndballlegenden, som håper å gjøre comeback i en klubbkamp i midten av mai.

– VM på hjemmebane og OL er mine hovedmål med landslaget. Det kommer jeg til å jobbe hardt for, sier den norske stjernen, som har mange medaljer på CV-en.

Hun har vunnet tre VM-gull, fem ganger EM-gull, ett OL-gull, VM-sølv, VM-bronse, EM-sølv og to OL-bronser.

Årets VM i desember arrangeres i Danmark, Sverige og Norge.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.