Kona med uventet kunngjøring om Jonas Vingegaard: Avslører bemerkelsesverdig drøm

16/08/2023 14:30

Emma

Sport
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Jonas Vingegaard har en helt spesiell drøm på sine vegne.

Det er ikke lenge siden den danske gullfuglen, Jonas Vingegaard, vant Tour de France, og derfor var det en ekstatisk stemning i hele det danske landet.

Den store Tour-feberen har gradvis stilnet etter at Jonas Vingegaard for alvor satte sin evige rival, Tadej Pogacar, i veggen og sikret sammenlagtseieren i verdens største sykkelritt.

Men midt i den store triumfen så det dagens lys at den danske sykkelstjernen skal ut i en ny Grand Tour, som snart går av stabelen.

Ovnen er virkelig klar for en eksplosjon av en Grand Tour når Vuelta a España starter om kort tid.

Og mens Jonas Vingegaard feirer sin store Tour-triumf, er det én drøm som ennå ikke er realisert.

Denne drømmen kommer imidlertid ikke fra Jonas selv, men fra hans kone, Trine Marie Hansen.

Trine ser en fremtid der Jonas ikke bare dominerer i Tour de France, men også i de to andre Grand Tourene – Giro d'Italia og Vuelta a España:

"Min stille drøm er at Jonas skal gjøre alle tre grand tours på ett år," avslørte hun i et intervju med B.T.

Selv om Jonas allerede har bekreftet sin deltakelse i Vuelta a España, hvor han vil dele kapteinsrollen med slovenske Primoz Roglic, er Trines drøm fortsatt en stor utfordring. Å delta i alle tre Grand Tours på ett år krever ikke bare fysisk utholdenhet, men også mental styrke.

I tillegg til sine profesjonelle ambisjoner er Jonas kjent som en dedikert familiemann. Trine og datteren fulgte ham tett under Tour de France, noe som understreker den sterke familietilknytningen.

Men med økende tid i utlandet vurderer familien nå en mulig flytting for å sikre datterens hverdag.

Mens Jonas fortsetter å skape overskrifter med sine prestasjoner på sykkelbanen, er det tydelig at suksessen hans også er drevet av støtten og visjonen til de som står ham nærmest.