"Tidsreisende" spådde at Italia vant EM: Nå avslører han hvilket land som vinner VM

29/11/2022 07:41

Emma Sletta

Sport
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
I en video på TikTok har en selverklært tidsreisende, som tidligere har truffet blink med sine spådommer opptil flere ganger, avslørt hvilket land som vil vinne VM.

VM er i full gang.

Ingenting er avgjort ennå, og millioner av fans sitter rundt om i verden og håper at landets lag vil gå helt til finalen og hente hjem trofeet.

En person er imidlertid ikke veldig spent, da han åpenbart allerede vet hvem som vant den ettertraktede tittelen.

Han er en av mange TikTokere som har kalt seg ‘tidsreisende’, og i en video på sosiale medier har han nå avslørt hvem som vinner årets VM.

Har truffet riktig flere ganger før

"En tidsreisende? Aaaargh..." Du tenker kanskje litt mistenksomt, og det er sikkert mange av oss som har tenkt det samme.

Denne tidsreisende, som går under navnet @worldcuptimetraveller på TikTok, har imidlertid truffet blink med sine spådommer opptil flere ganger før.

For eksempel spådde han at Italia og England ville møte hverandre i EM-finalen i fjor, akkurat som han spådde utfallet av den kampen.

Han spådde også resultatet av kampen mellom England og Ukraina i samme turnering, og selv om mange hevder at det er juks i bildet, er flere fortsatt i tvil.

En skrev følgende i kommentarfeltet til den tidsreisenes siste spådom: «Hvis de to landene [red. Frankrike og Brasil] ender opp i finalen, vil jeg kaste alle sparepengene mine på Brasil.»

I videoen avsløres det at Brasil tilsynelatende vant årets VM etter en finale spilt mot Frankrike.

Ifølge tidsreisende ender kampen 2-1 til Brasil.

Bare se nedenfor: 

I skrivende stund har videoen blitt sett mer enn 20 millioner ganger og har fått nesten to millioner «likes».

Hvem tror du vinner VM?