Ville gjort hva som helst for å vinne: Rugby-stjerne gjør motbydelig triks på banen

18/08/2022 08:01

Emma

Sport
Foto: Mark Cosgrove/SIPA/Ritzau Scanpix
Foto: Mark Cosgrove/SIPA/Ritzau Scanpix
Rugby må sies å være en kontaktsport, en av de tøffere, men Corey Normans kontakt ble litt for intim.

Toulouse Olympique-spiller Corey Norman går glipp av resten av sesongen, etter en bisarr oppførsel på banen.

 Det skriver Daily Star.

Det franske laget tapte 32-18 mot Wolves torsdag kveld, og etterlot dem på ligaens siste plass, med 4 poeng opp til nærmeste lag.

Fredag har de en vanskelig bortekamp mot Wigan Warriors, og med sin australske stjerne i karantene resten av sesongen blir det ikke bedre.

Under et rettsmøte ble han funnet skyldig i å «bevisst lagt hånden mellom ballene til en motstander», og panelet avviste hans motargument. Norman hevdet at han tok tak i Holmes' shorts i et forsøk på å trekke ham ned.

Opptakene av hendelsen viser en bevisst bevegelse av Corey Normans venstre arm på baksiden av Oliver Holmes og videre til baken hans. Ikke på noe tidspunkt viser opptakene et grep om shortsen for å presse Oliver Holmes ned som beskrevet av Corey Norman.

Han ble funnet skyldig i en grad F-anklage om «Other Conduct» og fikk åtte kampers suspensjon denne sesongen. Det betyr at han vil gå glipp av resten av kampene i år, og de fire første kampene i 2023. 

 

 

 

 

Læs også:

Svært få vet: Dette betyr fargen på kjøkkensvampen Ikke mange er klar over at farge faktisk har en betydning.
Hudlege advarer: Ny hårtrend kan gi livslange konsekvenser Sommerens hårtrend er oppkalt etter skandinaviske kvinner, men du må vurdere hva du gjør med hodebunnen, sier en hudlege.