Bemerkelsesverdig investering: Rebecca fikk laget større bryster og trakk dem i skatt

07/04/2023 09:38

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Rebecca har fått mye oppmerksomhet siden hun trakk fra kostnadene ved plastisk operasjon i selvangivelsen.

28 år gamle Rebecca, som er en stjerne på plattformen OnlyFans, fikk gjort brystene større for å tjene mer penger.

Plattformen er en abonnementstjeneste og brukes primært av sexarbeidere. OnlyFans-stjernen, som vurderte og oppførte brystoperasjonen hennes som en forretningsutgift, har måttet lytte til mye kritikk for avgjørelsen hennes. Men nå forsvarer hun seg i et innlegg på Twitter.

På sosiale medier skriver hun at brystoperasjonen er en bedriftsinvestering, og hun støtter det argumentet ved å dele inntekten sin:

"Til alle disse menneskene som sutrer om at brystjobben min er fradragsberettiget, her er informasjonen du ikke er villig til å be om. Jeg betalte £189.000 (ca. 2 millioner kroner) det skatteåret, brystjobben min var £3.600 (ca. 41.000 nok)», skriver hun og fortsetter:

«Jeg hadde den 29. juni, i juli tjente jeg over 20 000 pund (omtrent 260 000 kroner) takket være min forretningsinvestering. Hold nå kjeft», forsvarer hun seg.

Tastaturkrigerne som har vært etter Rebecca begynner derfor å bli tørre i innlegget, og de er heller ikke å finne i kommentarfeltet. Her får hun mye støtte.

En bruker har for eksempel kommentert:

«De er bare lei seg over at du betaler mer skatt enn de tjener». Den svimlende inntekten som har kommet etter at Rebecca startet OnlyFans har snudd opp ned på livet hennes totalt.

Tidligere levde hun på matkuponger og slet med å forsørge sine to døtre, men nå har hun kjøpt seg hus til cirka 3 millioner danske kroner og bil til ca. 580.000 kroner.