Disse 5 stjernetegnene er mest sjalu

19/09/2023 20:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Her er de fem mest sjalu stjernetegnene, ifølge en astrolog.

Vi har alle opplevd et snev av sjalusi på et tidspunkt i livet, men noen av oss bærer rundt på mye mer sjalusi enn andre. Totalt er det 12 stjernetegn, hver med sine unike egenskaper og personlighetstrekk – både gode og dårlige.

En astrolog ved Astrotalk mener at selv om sjalusi er en følelse som alle kan oppleve, er det fem av stjernetegnene som skiller seg ut, skriver Express.

"Ofte assosiert med intensitet og besittelse, topper Skorpionen listen som et av de mest sjalu stjernetegnene. Deres dypt emosjonelle natur og frykt for å mislykkes gjør dem utsatt for følelser av sjalusi," sa astrologen.

Når Skorpionen er i begynnelsen av et forhold, kan de føle seg truet, noe som provoserer en sjalusirespons. Dette er fordi de krever «lojalitet og engasjement».

Men dette endres når Skorpionen har blitt etablert i deres partnerskap og tillit har blitt bygget med deres partner.

"Tyren har en tendens til å være sterkt besittende, noe som kan føre til et anfall av sjalusi," sa astrologen og fortsatte:

"De er utrolig lojale partnere, og de forventer det samme fra sin kjære."

Som Skorpionen kan Tyren bli sjalu når de oppfatter en trussel mot forholdet deres. De er redde for å «miste det de verdsetter», så de må lære seg å kommunisere åpent og effektivt med en partner som kan gjøre det samme.

"Krepsen, kjent for sin følsomhet, kan oppleve sjalusi på grunn av frykt for å bli følelsesmessig såret," hevdet astrologen og la til:

"De har en sterk tilknytning til sin kjære og kan bli besittende når de føler en trussel mot deres følelsesmessige forbindelse."

Dette tegnet trenger et forhold som får dem til å føle seg verdsatt og hvor partneren deres er investert på samme følelsesmessige nivå som dem.

Astrologen hevdet også at Løven er et annet misunnelig tegn.

De elsker rampelyset og kan "bli sjalu hvis de føler at rampelyset deres blir stjålet eller hvis de føler mangel på takknemlighet fra partneren."

Løvens prestasjoner må både "anerkjennes" og "feires" for at sjalusien deres skal forsvinne.

Til slutt kan det "konkurransedyktige" Vær-tegnet ha det vanskelig når noen er bedre enn dem til noe. Enten i kjærlighetsforhold eller personlige prestasjoner, tar dette skiltet ikke "rivaler" for godt.

"Å oppmuntre deres individualitet og kanalisere deres konkurranseånd inn i produktive aktiviteter kan bidra til å håndtere deres sjalusi."

Læs også: