Familie deler kontroversiell tradisjon: Nå får de stor kritikk

18/10/2023 11:00

redaktion

Underholdning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Familien møter mye kritikk etter å ha delt en video som viser deres kontroversielle tradisjon.

Etter å ha delt en video som først forklarer den verdensberømte tradisjonen kjent som "Halloween", sier familien at datteren deres selvfølgelig trikser rundt i nabolaget - men med en vri.

I videoen blir det forklart at familien ikke lar datteren beholde mer enn fem godteristykker, da resten kastes i en liten beholder, som så vises foran familiens inngangsdør.

Når datteren så våkner neste morgen, er kurven byttet ut med en leke eller en dukke, som datteren så får beholde.

Familien vil ikke la datteren spise mer enn fem stykker godteri. En melding som tilsynelatende støttes, da videoen allerede har fått mer enn 682.000 likes, skriver UniLAD.

"Bytteheksa er tilbake! Det har vært en så morsom tradisjon!", skrev familien bildeteksten av datteren deres, og la til:

"Enda bedre, det har vært en måte å la datteren vår nyte hver eneste bit av Halloween uten for mye godteri. Du kan ha det gøy med det og gi heksen din et navn! Heksa som kommer forbi huset vårt heter Wild."

Til tross for de velmenende intensjonene om å kutte ned på datterens godteriinntak, var noen brukere av sosiale medier mindre enn imponert over tradisjonen.

"Det er en dag i året. Prøv det. Synes du det er bedre å kjøpe leketøy til barnet ditt enn å la det ha smågodtebiter?", skriver en Instagram-bruker.

"Hvorfor ikke bare lære henne å spise med måte? Det er en god idé, men det lærer henne egentlig ingenting," skriver en annen Instagram-bruker.

«Ja, barna trenger ikke nødvendigvis godteri, men muligheten til å lære at alt er bra med måte ligger rett foran deg», kommer fra en tredje.

Til tross for kritikken var imidlertid noen Instagram-brukere mer åpne for tradisjonen. Det er til og med flere som foreslår at de kanskje introduserer det selv for den kommende høytiden.

«Min 2 år gamle sønn har spesielle medisinske behov og vil/kan ikke spise særlig mye gjennom munnen», skriver en Instagram-bruker.