Flere Harry Potter-filmer kan være på vei

04/11/2022 07:54

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Flere Harry Potter filmer kan snart bli laget vist J.K. Rowling gir Warner Bros grønt lys.

Selskapet fortalte investorer at de har store planer om å bringe historien tilbake til skjermen med helt nye historier, i et forsøk på å gi filmstudioene et stort økonomisk løft. 

Det eneste problemet? De må få J.K. Rowling til å bli enige om prosjektene først.

Administrerende direktør David Zaslav i Warner Bros fortalte investorer under selskapets tredje kvartals inntjeningsamtale på å fortsette filmserien i stedet for originalt innhold. 

“Vi har ikke hatt en Superman-film på 13 år. Vi har ikke gjort en Harry Potter på 15 år” sa han til investorer, ifølge Variety

“DC-filmene og Harry Potter-filmene ga mye av fortjenesten for Warner Bros de siste 25 årene.” 

Zaslav fortsatte med å fortelle investorer at han gjerne vil se flere filmer satt i Harry Potter-universet så lenge studiet kan “gjøre noe med J.K Rowling”.

Fansen vil utvilsomt bli begeistret over dette, spesielt med tanke på at det ikke er noen nye Harry Potter-bøker igjen å hente inspirasjon fra. 

Det kan bli laget en film om Harry Potter and the Cursed Child sceneproduksjon som har tatt verden med storm. 

Eller, bare kanskje, Rowling har en potensiell idé for en ny spinoff. 

Twitter eksploderte som et resultat, med fans som spekulerte ivrig på hva et nytt eventyr kan bety. 

Warner Bros forslag kommer mens forfatteren J.K Rowling fortsetter å ha det på nettet for sin anti-trans holdning. 

Foto: Shutterstock

For bare noen dager siden avslørte Harry Potter- stjernen Daniel Radcliffe hvorfor han i utgangspunktet slo ut mot forfatteren i kjølvannet av hennes kontroversielle kommentarer på sosiale medier om transdebatten. 

Tilbake i 2020 la Rowling ut en serie tweets der hun argumenterte for at kjønnsidentitet negerer biologisk sex og bidrar til å slette den kvinnelige opplevelsen. 

“Hvis sex ikke er ekte, er det ingen tiltrekning av samme kjønn. Hvis sex ikke er ekte, blir den levde virkeligheten til kvinner globalt slettet,” sa hun. 

Rowling la til: “Jeg kjenner og elsker transpersoner, men å slette begrepet sex fjerner muligheten for mange til meningsfullt å diskutere livene sine.” 

Radcliffe sa (via Variety): “Jeg har møtt så mange skeive og trans barn og unge, som hadde en enorm identifikasjon med Potter på det, og så da jeg så dem såret den dagen, ville jeg at de skulle vite at ikke alle i filmserien følte det slik.” 

Han la til: “Og det var veldig viktig.”