Gordon Ramsay har brutale foreldreregler: Overlater ikke formuen til barna sine

12/01/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Bortsett fra å lage mat, er Gordon Ramsay kanskje mest kjent for sin alvorlige oppførsel på kjøkkenet, og tar ikke noe tull fra kokker, deltakere og restauranteiere - men han er sikkert litt mykere mot barna sine?

Ingen sjanse. Den prisbelønte kokken har håndhevet en rekke svært strenge regler for sine fem barn som de følge.

Å, og han har allerede bestemt seg for at de ikke får noe av formuen hans heller.

Gordon og kona Tana er foreldre til Megan (24), tvillingene Jack og Holly (23), Matilda (Tilly), 21, og Oscar, tre.

Men i motsetning til hva du kanskje tror, ​​får ikke Ramsay-ungene noen spesiell behandling, og det å vokse opp med en verdenskjent pappa betyr ikke så mye.

For det første har Gordon allerede advart barna sine om at de ikke bør forvente penger fra ham i arven deres.

Hell's Kitchen-stjernen, som aldri har vært "tenkt på pengene", fortalte Telegraph tilbake i 2017 at han ikke har noen intensjoner om å gi penger til barna sine som de ikke har tjent.

"Det kommer definitivt ikke til dem, og det er ikke på en slem måte, det er for å ikke skjemme dem bort. Det eneste jeg har blitt enige med Tana om er at de får 25 % depositum på en leilighet, men ikke hele leiligheten." han sa.

Gordon er ikke en som lar barna sine falle inn under «nepo baby»-paraplyen, men han er fast bestemt på å sørge for at barna hans jobber for pengene sine og ikke får et ben fra faren.

Da han snakket på US Radio i 2019, forklarte han: "Jeg er fast, jeg er rettferdig og jeg vil gi deg alt jeg har for å få deg til toppen. Og det er det, ingen bulls**t. "Jeg tar mye flaks for å være rett og ærlig, men jeg er ikke bekymret for den jævla snøfnugggenerasjonen.

Han la til: "Det er som å ikke ansette barna. Jeg vil ikke at personalet skal tenke: "F**k, det er Ramsays barn, vi kan ikke si det fra dem".

"Vil du jobbe i denne bransjen? Du f**ker bort til en annen kokk, lærer noe annerledes og kommer tilbake med noe nytt for å forbedre virksomheten."

Selv når Gordon og familien tar en tur, finner du ham og kona på første klasse, mens barna flyr økonomi.

"Jeg svinger til venstre med Tana, og de svinger til høyre og jeg sier til sjefstewardessen:

"Sørg for at de små jævlene ikke kommer i nærheten av oss, jeg vil sove på dette flyet," sa han til Telegraph. .

"Jeg jobbet meg for å sitte så nærme piloten, og du setter mer pris på det når du har podet for det."

Og reglene stopper ikke ved pengerestriksjoner heller.

Gordon har tidligere sagt at et av barna hans som ble vegetarianer ville være hans "største mareritt", og han ville "satt dem på gjerdet og elektrokuttet dem" hvis de fortalte ham så mye.

Til tross for at Gordon har en munn som en sjømann på kjøkkenet, er han fast bestemt på å sørge for at barna hans ikke tar etter ham.

«Å banne er bransjespråk», forklarte han til The Mirror.

"Så lenge vi er i live kommer det ikke til å endre seg. Du må være støyende for å få resultater.

"De [ungene] vet at jeg har sagt stygge ord. Jeg sier det er et bransjespråk. De banner ikke. De går ikke rundt og roper f-ordet."

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.