Jan Thomas: Ny jobb i stort TV-program

27/03/2023 15:43

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Wikimedia commons
Foto: Wikimedia commons
Jan Thomas, 56, er kjent både som kosmetikkgründer og populær på TV-skjermen.

Kjendisstylisten var dommer i NRKs hitprogram 'Maskorama' og du kunne også se ham på TVNorges program 'Drag me out'.

Tidligere på vinteren ble det avslørt at Jan Thomas gir opp rollen som detektiv i 'Maskorama' etter tre sesonger. Det var ennå ikke kjent hva han ville gjøre i fremtiden.

Men mandag morgen ble det klart hva 56-åringen skal gjøre fremover. Det skriver Newsner.

Han blir programleder for en av våre største TV-program: «Jakten på kjærligheten.»

Å finne kjærligheten på TV-skjermen er ikke fremmed for 56-åringen. Han fant sitt utvalgte Harlem Alexander på showet hans "Jan Thomas søker drlmmeprinsen". 

– Det er kanskje ingen ulempe at jeg vet en ting eller to om å finne kjærlighet på tv selv. Det sier Jan Thomas i en pressemelding fra TV 2, som skal hjelpe fire nye bønder med å finne kjærligheten i årets jubileumssesong av «Jakten på kjærligheten».

I den 19. sesongen av «Jakten på kjærligheten» har vi lært at det er fullt mulig å finne kjærligheten på TV. Totalt ble 28 par forelsket og fikk 15 barn.

I sesong 20 går fire nye bønder på jakt med hjelp av sin nye vert, Jan Thomas. 

– Endelig kan jeg stolt fortelle at jeg tar over som programleder for legendariske «Jakten på kjærligheten». Det er utrolig at dette er den 20. sesongen, og jeg gleder meg stort til å ta fatt på denne spennende reisen sammen med våre modige bønder og friere. Det er nesten uvirkelig at det nå er min tur til å hjelpe bøndene med å lete etter kjærligheten og den perfekte matchen. Mitt mantra er og har alltid vært, at størst av alt er kjærligheten, og det tar jeg med meg som programleder!

56-åringen beundrer også Gunhild Dahlberg, tidligere programleder i «Jakten på kjærligheten».

– Jeg er uendelig takknemlig for å få denne muligheten, og tar ydmykt fatt på jobben etter Gunhild, som har satt sitt nydelige preg på programmet de siste fem årene, sier Jan Thomas.  

Gunhild Dahlberg ønsker Jan Thomas lykke til. 

–Jeg har vært så heldig at jeg har hatt drømmejobben i fem år. Å jobbe med «Jakten på kjærligheten» har vært helt fantastisk. Jeg vil berømme alle bønder og friere for motet de har vist, og for tilliten de har gitt. Jeg ønsker Jan Thomas lykke til, sier Dahlberg.