Kate Beckinsale viser frem kurvene sine i en stroppeløs bikini

06/04/2023 11:09

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den engelske skuespillerinnen viste frem sin tonede kropp i en stroppeløs bikini – og det er vanskelig å tro at hun er 49 år gammel.

Kate Beckinsale har i løpet av sin karriere vært med i en lang rekke filmer siden hun debuterte i 1993, hvor hun hadde en mindre rolle i filmen 'Much Ado About Nothing'.

På den tiden var hun fortsatt student ved University of Oxford.

Først på slutten av 1990-tallet flyttet hun til USA, hvor hun hadde større suksess med karrieren som skuespiller. Hun fikk blant annet en rolle i den ikoniske filmen 'Pearl Harbor', som hadde premiere tilbake i 2001.

Hun er imidlertid spesielt kjent for rollen som Selene i filmserien 'Underworld', som gikk fra 2003 til 2016. Filmene var svært populære og tok den engelske skuespillerinnens karriere til nye høyder.

Dette har bidratt til at hun har blitt bedre kjent for rollene sine i actionfilmer, inkludert Van Helsing (2004), Whiteout (2009), Contraband (2012) og Total Recall (2012).

På sosiale medier har Kate Beckinsale flere ganger bevist at hun definitivt klarer å holde seg i god form, selv om hun er 49 år gammel.

Foto: Instagram

Hun har blant annet delt bilder der hun har på seg en grønn stroppeløs bikini. Her ser man tydelig at hun har en tonet og slank kropp som nok vil gjøre mange misunnelige.

I tillegg delte hun også et bilde av henne gå tur med sine to katter, Clive og Willow, ved siden av det store svømmebassenget i den luksuriøse bakgården hennes.

Også på dette bildet har hun på seg en stroppeløs bikini, men denne gangen er den svart. I tillegg har hun på seg et par høyhælte sko, samtidig som hun gir fri sikt til den vakre kroppen hennes.

Foto: Instagram

De siste årene har det vært begrenset hvor mange storfilmer og TV-serier hun har vært med på.

I fjor hadde hun imidlertid rollen som Maxine i filmen 'Prisoner's Daughter', mens hun i 2021 hadde rollen som Beth Burgess i serien 'Guilty Party'. Samme år spilte hun også i filmen 'Jolt', hvor hun hadde en av hovedrollene.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.