Kylie Jenner: Rykter om ny kjæreste

07/04/2023 12:21

Sofie

Underholdning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Fansen besvimer over ryktene om Kylie Jenner og en kjent skuespiller.

Den 25 år gamle Kylie Jenner har lenge vært sammen med den 31 år gamle Travis Scott, men alt tyder på at av-på-paret igjen har avsluttet romansen.

Ifølge den hyperpopulære Instagram-kontoen DeuxMoi har Kylie Cosmetics-gründeren likt 27 år gamle Timothee Chalamet.

Instagram-profilen er kjent for sine såkalte blind items, hvor det deles tips fra de mange følgerne. Alle har mulighet til å sende inn et godt tips til DeuxMoi fra tid til annen, derfor er det også stor risiko for at tipset ikke har noen sannhet i seg.

Og også i dette tilfellet har DeuxMoi satt inn en «les med forsiktighet»-etikett, som indikerer at det sannsynligvis ikke er mye sannhet i ryktet.

Det sies imidlertid at både Kylie Jenner og Chalamet forventes å dukke opp på årets Coachella, og som kjent kan mye skje på den populære California-festivalen.

Det har imidlertid ikke stoppet fans av Kylie og «Dune»-stjernen fra å freake ut over ideen om at Kylie Jenner og Chalamet skulle ha innledet et felles kjærlighetsforhold.

– Kylie Jenner og Timothee Chalamet som elskere er enda mer tilfeldige enn Kendall og Benito, sier en Twitter-bruker.

Kylies 27 år gamle storesøster Kendall Jenner har sett rapperen Bad Bunny, og det er en match som tydeligvis har klart å overraske modellens fans.

– Jeg håper denne Timothee og Kylie Jenner-tingen bare er et merkelig rykte som ble sendt av Kris Jenner, skriver en annen Twitter-bruker.

Kylie Jenner har vært i et forhold med rapperen Travis Scott i mange år, som hun har to barn med.

Timothee Chalamet har tidligere gått sammen med Madonnas datter, Lourdes Leon, Johnny Depps datter, Lily Rose Depp og Eiza González.