Margot Robbie avslører: Dette brukte hun inntekten sin på

28/07/2023 23:30

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Margot Robbie sa at hun brukte filminntektene sine på en veldig rørende ting.

Det viser seg at denne Barbie er en god datter, ettersom Margot Robbie sa at hun betalte ned morens boliglån med pengene hun hadde tjent på filmene hennes.

Robbie er i verdenstoppen for øyeblikket, med sin siste film, Barbie, som topper det globale billettkontoret og mottar ekstremt positive anmeldelser fra kritikere og publikummere – til og med debuterer med imponerende 88 prosent på Rotten Tomatoes.

Og folk finner flere "grunner til å elske henne" etter at opptak av hennes talende tegnspråk med en døv fan dukket opp igjen på nettet.

Men nå har filmstjernen snakket om hvordan hun brukte filminntektene sine til å betale ned på morens boliglån som en 60-årsgave. Det blir ikke mye mer rørende enn det!

Robbie betalte ned $490 000 for morens hus, som ligger i Southport på Gold Coast i Australia, tilbake i 2014. Kessler fortalte deretter Gold Coast Bulletin at hennes 60-årsdag hadde vært "den beste bursdagen noensinne" i lys av den utrolig sjenerøse gaven.

"Det var en fantastisk ting [som Margot gjorde], men jeg vil ikke si noe mer om det." sa hun.

"Jeg er bare så stolt - det er vi alle sammen. Det var definitivt den beste bursdagen noensinne."

Hun la til: "Jeg er utrolig stolt av henne. Hun er en fin ung kvinne og hun er direkte fokusert og hun setter mål og oppnår dem."

På den tiden hadde Robbie spilt i 2013s The Wolf of Wall Street, som raskt skjøt henne til stjernestatus.

Og skuespilleren reflekterte nylig over øyeblikket i et intervju med CBS Sunday Morning, og sa: "Hun ville ta penger ut av boliglånet, låne meg penger, så jeg visste alltid at jeg måtte betale det tilbake.

"Og så en dag, da jeg tjente nok penger, betalte jeg bare ned hele boliglånet.

Jeg sa: "Mamma, ikke engang bekymre deg for det boliglånet lenger. Det eksisterer ikke engang lenger."

«Alt jeg skyldte mammaen min, fikk jeg skrevet ned. "Ærlig talt, hvem som helst i min posisjon... ville gjort det for moren din."

I 2022 hadde hun snakket om hvordan moren hennes hadde støttet henne under hennes tidlige oppvekst til berømmelse. Da hun snakket med Vanity Fair den gangen, sa hun: "Noe skjedde i de tidlige stadiene, og det hele var ganske forferdelig, og jeg husker at jeg sa til moren min: 'Jeg tror ikke jeg vil gjøre dette'.

"Og hun så bare på meg, helt rett i ansiktet, og sa:" Kjære, jeg tror det er for sent å la være. Det var da jeg innså at den eneste veien var fremover."

Hennes siste del som Barbie har fått ros fra publikum - med mange som kommenterer hvor "kraftig" det var at filmen viste Barbie med cellulitt.