Sofia vil ikke date hvem som helst: Stiller høye krav av menn på første date

04/09/2023 19:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hun er ikke villig til å date hvilken som helst mann, og krever derfor å få se mannens bankkonto på første date.

En ung kvinne har klart å opprøre mange mennesker ved å innrømme at hun ikke vil date hvem som helst. Derfor ber hun også menn vise bankkontoen sin på første date.

30 år gamle Sofia Franklyn avviser imidlertid at det handler om at hun er en såkalt «golddiggerr». På den annen side har hun selv suksess og har skapt en formue, og derfor ønsker hun seg en mann som har det samme.

Å ha penger i banken er ikke alt en potensiell frier må leve opp til. Det stilles også andre krav til Sofia, som du må leve opp til hvis du skal være hennes fremtidige kjæreste.

Det har hun avslørt i sin egen podcast, hvor hun besøkte Leo Skepi. Her forteller hun at hun på flere siste dater har bedt mennene vise bankkontoen sin. Hun tok til og med et skjermbilde av det som hun sendte til seg selv.

«Jeg synes ikke det er rart å be om den slags informasjon på en første date», sier hun ifølge Daily Star.

"Jeg tuller ikke. Jeg har bedt de tre siste gutta jeg har datet om å se bankkontoen deres på den første daten."

Hun har ingen problemer med å innrømme at det er viktig for henne at hennes fremtidige partner har penger på konto.

«Jeg vil bare date en velstående fyr som har penger», sier hun uten å nøle.

Sofia har forsøkt å dekke seg til, da hun naturligvis ønsket å unngå negative reaksjoner.

"Jeg støtter fullt ut alle "sugarbabes" rundt om i verden, men jeg har en jobb. Jeg er veldig vellykket, så jeg har rett til å si: "Hei. Er vi på samme nivå eller kaster jeg bort tiden min?" " fortsetter hun.

Foto: Instagram

Selv om hun forsøkte å argumentere for hvorfor det er greit å be om slik informasjon, har hun blitt rammet av flere negative reaksjoner.

Flere har anklaget henne for å være «bortskjemt», mens andre bare har uttalt at det får «alarmklokkene til å ringe».

I tillegg er det også en rekke brukere som har kritisert henne for å være en «golddigger». Ifølge Daily Star har en bruker forsøkt å gjøre narr av situasjonen ved å hevde at hun er 'undercover for tax man'.

Selv om hun har møtt mye kritikk, insisterer Sofia på at det ikke er noe problem å be en mann vise bankkontoen sin på en første date.

"Jeg gjør det. Hvis de ikke viser det, går jeg fortsatt på en andre eller tredje date. Men jeg trenger å vite det på et visst tidspunkt. Mange synes det er galskap av meg å gjøre det," sier hun.

"Jeg synes ikke det er så sprøtt. Jeg er 30 år gammel. Jeg prøver ikke å date og tulle. Den neste fyren jeg møter, trenger jeg ikke engang å gifte meg med. Jeg vil bare at han skal befrukte meg".