Stort sjokk: Populær TV-vert forlater programmet etter åtte år som vert

29/04/2022 08:45

Emma

Underholdning
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Midt i filmingen ble det avslørt at et veldig populært TV-show bare vil få en sesong til.

Fans av 'The Late Late Show' fikk noe av et sjokk da det midt i innspillingen av en episode ble avslørt at showets vert, i nesten åtte år, James Corden, har valgt å slutte.

Verten gjorde selv den stroe avsløringen, som må sies å være noe av en berg-og-dalbane tur.

Han begynte med å si: "Før vi får en pause, har jeg noen av mine egne nyheter å dele med deg. Uhhhhh... For syv og et halvt år siden begynte jeg å være vert for dette showet, og det er ingen annen måte å si det på; Det har forandret livet mitt. Jeg elsker det! [...] Jeg er glad for å kunngjøre i dag at jeg har signert en ny kontrakt for å fortsette ..."

Her blir han avbrutt av publikums jubel, som imidlertid viser seg å ikke være helt i orden.

Han fortsetter: "Vent! Jeg setter pris på det, men det er bare halvparten av historien [...] Den andre halvdelen er [...] at jeg har bestemt meg for at dette vil bli... Dette blir mitt siste år som vert for 'The Late Late Show.'"

Denne åpenbaringen har publikum buet, som en synlig påvirket Corden svarer: "Du kan bare se på det!"

– Dette blir mitt siste år som programleder, sier han nok en gang.

Se hele avsløringen nedenfor:

Corden fortsetter med å forklare at han aldri har sett rollen som vert som sin endelige destinasjon, men snarere en reise.

«Jeg tror virkelig at fra et år fra nå av vil [det] være et godt tidspunkt å gå videre og se hva annet som er der ute,» forklarer han.

Med tårer i øynene forklarer han at det er "den tøffeste avgjørelsen" i livet hans.

Han sier også at han og teamet bak showet er «fast bestemt på å gjøre det til det beste året vi har hatt» og at showet kommer til å «ende med et smell».

Corden overtok vertsrollen på det populære «talkshowet» fra Craig Ferguson for åtte år siden.

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.