10 år gammel hund ble etterlatt av eierne: Lappen rundt halsen etterlot veterinærene i sjokk

07/12/2022 08:03

Emma Sletta

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Da veterinærene kom på jobb på hundehjemmet en morgen, fant de Perry utenfor. Han hadde en bolle med vann og en lapp festet til kragen.

Perry hadde blitt etterlatt fordi han ikke kunne gå lenger.

Det som var minst like hjerteskjærende som å lese notatet, var at det så ut som hunden forsto at han hadde blitt etterlatt, skriver Animal Rescue.

"Over 10 år, kan ikke lenger gå," sto det på notatet på Perrys krage.

Foto: Facebook

– Han kunne ikke bevege seg og var fryktelig opprørt, sier veterinærsykepleier Mason Groesbeck ved Wenderes Rest Humane Association.

Ansatte tok Perry inn og begynte å undersøke hunden. Det tok ikke lang tid før de innså at hundens problemer ikke var forårsaket av høy alder.

Perry hadde borreliose etter et flåttbitt.

Etter å ha fått behandling for flåttbittet og fått fysioterapi, var Perry oppe og gikk igjen.

Perrys pels var blitt så sammenfiltret og klumpete at hunden slet med å bevege seg. Men et raskt klipp løste det problemet.

– Da jeg kom tilbake på jobb og så hvor mye han hadde forandret seg, gråt jeg, sier Sabrina Wilcox, som jobber på krisesenteret.

Perrys tidligere eiere har flere ganger blitt beskyldt for ikke å gi hunden nok kjærlighet og omsorg. Nå håper dyrebeskyttelsen at den 10 år gamle hunden vil finne et nytt og godt hjem i sine eldre dager.