20 år gamle Charley ville pranke foreldrene sine: Endte i tragisk død

27/07/2022 10:59

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Den 20 år gamle filmstudenten ønsket å gjøre narr av foreldrene sine, men dessverre endte det tragisk.

En student ble funnet død etter en måneds lang søk, han døde etter at en prank mot foreldrene hans led et tragisk utfall.

Charley Gadd, en filmstudent på 20 år, ble funnet i elven Irwell. Han hadde vært ute og koset seg med foreldrene Jolyon og Kimberled Gadd på The WareHouse Project i sentrum av Manchester.

Han 'pranket' foreldrene sine ved å løpe fra dem og gjemme seg, og han hadde gjort det flere ganger før den kvelden.

"Jeg løp etter ham, og vi drev noen gater. Så kom han bort og jeg hentet ham," sa fader Jolyon, ifølge Examinerlive.co.uk.

– Han syntes det var veldig morsomt at jeg var i så dårlig form, og så gikk vi på arm i arm. Så fant vi noe å spise, men så rømte han igjen, sa Jolyon.

Denne gangen klarte imidlertid ikke foreldrene å finne ham.

Sist de så ham var rundt en Spar-butikk klokken 01.10 natt til lørdag 11. Desember. De brukte flere timer på å finne ham før de ringte politiet og meldte ham savnet.

Ved hjelp av overvåkningskameraer kunne politiet følge hans bevegelser, hvor de så at han var utenfor Royal Theatre, hvor han var på vei mot St. Anne's Street. Dette var 1,15, bare 5 minutter etter at foreldrene hans hadde sett ham.

Overvåkningen viste senere at han var på en liten parkeringsplass ved foten av innsjøen Irwell.

Kameraene viste ikke hvordan den unge Charley plutselig havnet i vannet, men politiet tror ikke noe kriminelt har funnet sted. I stedet tror de at unge Charley nettopp har vært veldig uheldig, og at alkohol sannsynligvis spilte en rolle.

Charley forsvant 11. desember 2021, og ble funnet død i Lake Irwill 10. Januar 2022.