70 år gammel kvinne får sitt livs sjokk når hun rydder opp: Hadde nesten 17,6 millioner i søppelkassa

09/11/2021 09:14

Emma Sletta

Utland
Foto: Featonby’s Auctioneers
Foto: Featonby’s Auctioneers
Kvinnen trodde ringen var falsk og kastet den nesten ut - heldigvis ombestemte hun seg.

De fleste kjenner sannsynligvis situasjonen der du må rydde opp i alle skap og skuffer - og der finner du noen ganger ting du egentlig ikke helt vet hvor kommer fra.

Det skriver New York Post.

En 70 år gammel britisk kvinne opplevde dette da hun fant en diamantring i det gamle smykkeskrinet sit. Først trodde hun at den store ringen var falsk og derfor kastet hun den nesten i søppla. Hun kunne ikke huske hvor hun hadde fått det fra - men hun antok at hun sannsynligvis hadde kjøpt det på et av de mange lokale loppemarkedene hun ofte besøkte.

Ringen, som var utstyrt med en stor diamant, som var nesten på størrelse med en liten mynt, hadde derfor nesten havnet i søpla.

Foto: Featonby’s Auctioneers

Svimlende dyr ring 

Heldigvis for kvinnen foreslo en nabo at ringen uansett skulle vurderes før den ble kastet ut.

Ringen, som hadde blitt lagret sammen med kvinnens billige uekte smykker, ble derfor vurdert. Og det var her kvinnen som valgte å være anonym fikk sitt livs sjokk.

Diamanten på ringen viste seg å være en 34 karat diamant og er derfor ekstremt verdifull. Ringen ble verdsatt til i underkant av 2.741.520 dollar, noe som tilsvarer i underkant av 17,6 millioner norske kroner.

Den 30. november skal ringen på auksjon, men inntil da vil den bli lagret i Hatton Garden, kjent som Londons juvelkvarter.