Alle hadde mistet håpet om å finne den lille jenta i live: 12 dager senere skjer det noe uventet

24/08/2022 10:35

Emma

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
4 år gamle Karina Chikitova forsvant da hun ville følge faren inn i skogen. De fleste trodde at den lille jenta hadde dødd etter 12 dager alene i skogen.

Karina fulgte etter faren inn i den sibirske skogen Sacha, hun hadde tatt med seg hunden sin, Naida.

Det skriver Nyhetsreportere.

Men faren visste ikke at datteren fulgte etter ham, og plutselig forsvant Karina sporløst.

Til tross for en stor leteaksjon med over hundre personer involvert, ble Karina ikke funnet. Dagene gikk og familien begynte å miste håpet.

De visste at et lite barn ikke ville overleve lenge i en skog full av ville dyr.

9 dager etter at Karina og hunden Nadia forsvant, kom Nadia alene hjem. Familien ble fortvilet, og håpet om at deres fire år gamle lille datter fortsatt skulle være i live forsvant.

Men tre dager etter at hunden kom tilbake, fant redningsteamet Karinas fotavtrykk ved siden av Nadias potetrykk nær en elv.

Hunden ledet deretter redningsteamet gjennom de sibirske skogene til Karina, som på den tiden var i kritisk tilstand. Hun var alvorlig underernært og hadde blitt bitt av mange insekter og mygg da de fant henne.

Karina ble funnet i et lite hull i bakken, noe som gjorde det umulig for søkehelikoptre å finne henne. Der gjemte hun seg for å holde varmen.

Hun overlevde i skogen omgitt av ulver og bjørner, ved å spise bær og drikke elvevann i skogen, men også fordi hunden Nadia hjalp henne med å holde seg varm.

 

 

 

 

Læs også:

Svært få vet: Dette betyr fargen på kjøkkensvampen Ikke mange er klar over at farge faktisk har en betydning.
Hudlege advarer: Ny hårtrend kan gi livslange konsekvenser Sommerens hårtrend er oppkalt etter skandinaviske kvinner, men du må vurdere hva du gjør med hodebunnen, sier en hudlege.