Apple Event: Her er alle de nye produktene

08/09/2022 09:25

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Apple hadde arrangementet sitt i går der de lanserte mange nye produkter.

Den nye Iphone 14 ble publisert, og det er med det Apple selv kaller, det beste batteriet de noensinne har laget.

Med en ny SOS-teknologi via satellitter, noe som bør være en stor forbedring. Det var også en oppgradering til kameraet, og telefonen er nå tilgjengelig i mange nye farger. Det bør forhåndsbestilles fra i morgen.

IPhone 14 Plus er i utgangspunktet den samme telefonen, men bare enda større. Fra 6,1 tommer til 6,7 tommer.

IPhone 14 Pro kommer i færre farger enn den vanlige Iphone 14, men på den annen side vil kameraet være en av de beste det har vært i en telefon.

IPhone 14 Pro og Iphone 14 Pro Max kommer ikke til å ha noen forskjeller, i tillegg til størrelse fra 6.1 tommer til 6.7 tommer skjerm.

AirPods Pro (2. generasjon) kommer med nøyaktig samme design, men når det gjelder kvalitet vil det være forbedringer. Lydkvaliteten skal være bedre, de skal være mer støyreduserende og batteriet skal kunne vare opptil 6 timer med lyd uten at du trenger å lade dem.

Apple Watch Series 8 kan nå måle temperaturen din for å kunne måle mer om helsen din. Den kommer også med ny teknologi hvis du skulle ende opp i en ulykke, slik at den bedre kan hjelpe deg. Den måler søvnen din bedre, og de har forbedret treningsappen slik at den nå kan gi deg enda bedre målinger.

Apple Watch Ultra vil være den desidert mest holdbare Apple Watch noensinne. Med en robust titanveske. Det er akkurat riktig klokke for alle slags idrettsutøvere, og med en batterilevetid på opptil 36 timer kan du slippe løs. 

Det skriver Apple  på sine nettsider.