To år gammel jente døde etter blodig oppkast: Leger fikk sjokk da de fant årsaken

22/06/2022 09:38

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En 2 år gammel jente ble blå i ansiktet og kastet opp blod før hun mistet livet. Da de fant årsaken, fikk legene et sjokk.

Hver forelders verste frykt er at barnet deres vil miste sitt liv. Tragisk nok var dette akkurat det en forelder fra Oklahoma i USA ble utsatt for.

En dag ble deres 2 år gamle datter plutselig blå i ansiktet og begynte å kaste opp blod. Og det endte opp med å koste henne livet. Legene undersøkte deretter røntgenbildene hennes, hvor de oppdaget årsaken til den lille jentas død.

Det hele startet da 2 år gamle Brianna utviklet feber. Foreldrene hennes, Brian og Stephanie Florer, mistenkte ikke at det var noe alvorlig. Tross alt får de fleste barn feber fra tid til annen.

Men da jenta begynte å bli blå i ansiktet og kaste opp blod, skyndte de seg for å kjøre henne til sykehuset. Dessverre skulle ikke livet hennes reddes.

Det viste seg at Brianna hadde svelget et batteri på størrelse med en mynt. Slike batterier brukes blant annet røykvarslere, fjernkontroller, etc.m.

Et slikt batteri kan gjøre stor skade på innsiden av kroppen, da det kan etse seg gjennom spiserøret, og man kan risikere å dø innen få timer etter å ha svelget batteriet. Dessverre var det det som skjedde i Briannas tilfelle.

For den eneste 2 år gamle Brianna endte batterisyren opp med å gjøre stor skade på spiserøret hennes.

Briannas foreldre var ikke klar over at hun hadde svelget batteriet, da legene tror hun hadde svelget batteriet seks dager før hun døde. Familien advarer nå andre foreldre om farene ved disse batteriene.

– Jeg synes disse batteriene bør tas ut av ethvert hus. De er dødelige, sier bestefaren til lokalavisen Oklahoman.

Briannas bestefar sa også at leger opererte henne i to timer, men dessverre klarte de ikke å få slutt på blødningen.

"De opererte henne i to timer, men de kunne ikke stoppe blødningen," sa han, ifølge Daily Mail.

"De trodde batteriet hadde etset gjennom spiserøret hennes til halspulsåren hennes. I det ene øyeblikket var hun perfekt, og i neste øyeblikk var hun søt. Vi aner ikke når hun svelget batteriet."

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.