Begravelsesdirektør avslører: Dette er den verste måten å dø på

25/07/2022 08:00

Emma Sletta

Utland
Foto: Youtube/Ask A Mortician
Foto: Youtube/Ask A Mortician
Kanskje et av verdens mest gjennomtenkte spørsmål har endelig blitt besvart - hva er den verste måten å dø på?

Vi advarer om at denne artikkelen inneholder emner som omhandler død og tortur.

Døden er et sykelig emne, men det er et emne som vi ikke kan la være å tenke på fra tid til annen.

Alle har sin egen ide om hvordan de ønsker å dø, men de fleste av oss er nysgjerrige på de mest grusomme og grusomme måtene som noen faktisk kan dø på.

Selv om ingen ønsker å oppleve en grusom død, er det alltid interessant å vite hvilken død som er verst å bli utsatt for.

Men takket være en begravelsesdirektør vet man nå hva den verste døden er, og det involverer ikke en kniv eller en kule.

Caitlin Doughty er mest kjent for sin YouTube-kanal, "Ask a Mortician", der hun deler ganske makaber innhold til sine 1,85 millioner abonnenter. Begravelsesdirektøren gikk nylig til kanalen sin for å svare på et spørsmål, og hun forklarer at "dårlige dødsfall" på tvers av kulturer alle har en tendens til å ha lignende egenskaper.

Doughty fortsatte deretter med å diskutere de verste måtene å dø på, inkludert en av de aller verste, som skjer som følge av en torturmetode som mange sannsynligvis ikke har hørt om.

Den gamle persiske metoden, scaphism, var en form for dødelig tortur som var like grusom som effektiv.

– Kroppen din blir avkledd og du ligger mellom to uthulede tømmerstokker med hodet og lemmer utover, sier hun og legger til:

"Så heller de honning på deg og tvinger deg til å konsumere honningen, som tiltrekker seg insekter. Så forlater de deg i en stillestående dam for å bli sakte spist - men de kommer tilbake hver dag for å tvinge deg til å spise mer honning og melk slik at du ikke dør med en gang og til slutt bukker under for eksponering, dehydrering, sjokk og delirium."

Ifølge ATI antas scaphing å dateres fra rundt 500 f.Kr. og var kjent som "båtene" da ofrene ble plassert i to uthulede tømm

erstokker eller båter før deres lidelse begynte.

Caitlins tilhengere ble naturlig overrasket over den brutale torturmetoden og var raske til å dele sine reaksjoner.

"Jeg vil ikke ha mine siste øyeblikk av bevissthet stjålet av en annen persons ønske om å se meg lide," skriver en.

"Jeg leste om scaphisme for mange år siden, og det var faktisk allerede mitt verste dødsscenario," skriver en annen.