Bussjåfør kjørte feil: Så ble hun gal

13/09/2022 12:56

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En kvinnelig bussjåfør er suspendert etter en video av sjåføren som truer barn med å skyte dem fordi de forteller henne at hun glemte et stopp.

Hendelsen skjedde sent fredag og involverte en skolebuss fra Alpine School District i Lehi, N.Y, omtrent 45 kilometer sør for Salt Lake City. 

Det skriver USA Today.

"Den neste som sier «hvor skal vi», skal jeg skyte," sier en kvinnelig sjåfør i en video, som ble sendt til den lokale tv-stasjonen av en forelder som angivelig var på bussen.

"Ok, hør etter. Jeg gikk glipp av stoppet. Jeg prøver å snu. Forstår du? Sett deg ned og hold kjeft." Kan kvinnen bli hørt si på videoen.

"Vi er klar over en situasjon på en buss [9. september]. Den ansatte er i administrativ permisjon i påvente av en etterforskning," sa administrerende direktør i Alpine School District, David Stephenson, til USA TODAY mandag.

– Vi fordømmer på det sterkeste enhver truende handling eller ethvert språk rettet mot andre. Vi forventer at alle ansatte skaper trygge og omsorgsfulle miljøer uten verbale eller fysiske trusler.

Stephenson sa at "passende tiltak" ville bli tatt for å sikre at det ikke skjedde igjen.

Sjåførens identitet frigis ikke eller fortelles om permisjonen ikke er ubetalt.

Saratoga Springs politiløytnant Zach Robinson sa mandag til NBC News at politiet etterforsker hendelsen og undersøker om hun var i besittelse av et våpen på den tiden.

 

Læs også:

Svært få vet: Dette betyr fargen på kjøkkensvampen Ikke mange er klar over at farge faktisk har en betydning.
Hudlege advarer: Ny hårtrend kan gi livslange konsekvenser Sommerens hårtrend er oppkalt etter skandinaviske kvinner, men du må vurdere hva du gjør med hodebunnen, sier en hudlege.