De giftet seg i 1955 og nøyaktig 60 år senere gjør familien et sjokkerende funn

29/06/2023 18:55

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En helt utrolig historie.

Dette er en utrolig kjærlighetshistorie om Jimmy og JoJo McLaughlin fra Georgia i USA.

De giftet seg bare 18 år 10. september 1955. Paret møttes på en katolsk skole, hvor de begge gikk på. De giftet seg, og da JoJo ble gravid, flyttet hun hjem til familien i Savannah, hvor Jimmy besøkte henne hver helg til de kunne flytte sammen.

Siden den gang har de hatt totalt fem barn sammen, som beskriver foreldrene som de beste og mest elskverdige i verden.

I 2014 ble JoJo dessverre svært syk med kreft. Det gikk nedover til sykdommen virkelig tok tak i sommer i 2015. Jimmy sa flere ganger at han ikke visste hva han skulle gjøre når kona ikke var her lenger.

Imidlertid klarte han å kysse, klemme og takke kona for et "fantastisk liv sammen" på parets 60-års bryllupsdag 10. september 2015.

Foto: Privat

11. september døde hun, men det utrolige med historien er at Jimmy fikk et hjerteinfarkt den kvelden. Det kom som et sjokk på familien, som fant det døde paret, men de kunne nå også se skjønnheten i hendelsene:

- Det er vanskelig å tro at de begge er borte, men jeg vet at de er på et bedre sted nå, sier parets eldste datter Suzanne VonWaldner til ABC News.

Hun håper at andre vil bli inspirert av historien om et par som elsket hverandre så mye at de gikk overalt - og så mye at de ikke kunne leve uten hverandre.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.