Den lille jente hennes døde plutselig på vei hjem fra skolen - to måneder senere fikk moren et brev

11/08/2021 10:11

Emma Sletta

Utland
På vei hjem fra skolen kollapset den 10 år gamle jenta plutselig og døde. To måneder senere ringte telefonen til hennes sørgende mor.

10 år gamle Delaney Riley var en sunn og aktiv jente. Hun løp og var aktiv hver dag.

I september 2015 traff tragedien. På vei hjem falt hun plutselig om, hun kollapset og døde. Den lille jenta hadde en hjertefeil som ikke var oppdaget.

To måneder senere fikk moren litt lys i mørket. Det er det Fox8 som rapporter.

I juni samme år hadde Delaney Riley og hennes beste venn Abigail Watson fylt en flaske med bilder og brev og kastet den i sjøen. De drømte at flasken skulle reise langt bort til et eksotisk sted.

I stedet kom flasken tilbake på stranden og ble funnet av et veninnepar på ni og ti år.

Nylig ringte telefonen til Debbie Watsons - moren til den avdøde jentas venninde.

"Vi bor i Hilton Head, og vi tenkte du ville vite at vi har funnet Delaney Riley og Abigail Watsons flaskepost. Vi er to bestevenner på ni og ti år, og vi tror også jenter kontrollerer», sto det i meldingen.

Brevet fra flaskeposten ble gitt videre til den sørgende moren.

«Brevet viste det. Brevet hun skrev viste hennes glede i livet. Det var en hel side som ble skrevet nøyaktig slik Delaney skriver. Hun hadde mange drømmer. Hun ville bli boligarkitekt. Hun var veldig intelligent. Hun var en smart jente,» sier Chrissy Riley, Delaneys mor.

For henne var flaskeposten en påminnelse om at den lille jenta hennes aldri virkelig vil forsvinne.

«Hun er med oss. Hun er engelen vår som våker over oss. Det var et tegn på at hun er her hos oss, og det var et tegn vi virkelig trengte», sier den sønderknuste moren.