Drama på København lufthavn: Fly i brann

07/07/2022 07:35

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Et fly på København lufthavn har tatt fyr.

Tidligere i dag måtte Københavnspolitiet flytte ut til Københavns lufthavn.

Dette førte til at et større område av terminal 2 måtte sperres av fordi en mistenkelig koffert ble funnet. Av denne grunn måtte Rullemarie også innkalles.

Dette er imidlertid ikke den eneste grunnen til at Københavnspolitiet har måttet flytte ut til Københavns lufthavn.

Nok en gang har de flyttet ut til flyplassen fordi det er et problem med et passasjerfly.

Det skriver B.T., som er bekreftet at det er problemer med et fly av Trine Fisker, som er politiinspektør i Københavns politi.

– Vi kan bekrefte at vi har fått en melding om at det skal være problemer med et fly, sier Trine Fisker til B.T.

I tillegg melder København-politiet på twitter på sosiale medier, der de også skriver at det er snakk om 'en hendelse med et passasjerfly'.

"Vi er på vei til Køvenhavns lufthavn, da vi har mottatt en rapport om en hendelse med et passasjerfly som har problemer ved porten," skriver de på sosiale medier.

B.T. skriver at det er flere bilder på internett som viser at det er en british airways-flyvning som kommer fra Heathrow.

Det aktuelle flyet har utviklet røyk, noe som angivelig bare skjedde etter at det var på plass på København lufthavn. Det vilt at det ikke har skjedd mens det har vært på lufta.

København lufthavn har også bekreftet at et fly nylig har landet på flyplassen, hvor det ved landing ble funnet at røyk utviklet seg rundt hjulene.

– Derfor ble brannslukkingskjøretøy sendt ut og passasjerene ble evakuert og alle er trygge og sunne, sier København lufthavn i en uttalelse til B.T.