Ekkel oppdagelse: 334 000 brukte kondomer på vei til butikkene

20/06/2022 12:11

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En stor mengde brukte kondomer var på vei til å bli rengjort og sendt til butikkene igjen.

Kondommer bør bare brukes en gang og har flere viktige funksjoner - blant annet for å beskytte mot graviditet og sykdommer. Derfor vil de fleste sannsynligvis også tro at det ville være ekkelt å bruke en annen persons brukte kondom.

Men en 34 år gammel kvinne fra Vietnam hadde tilsynelatende en annen mening. For å tjene enkle penger, inngikk hun en avtale med en annen person, som hver måned sendte henne en stor tilførsel av brukte kondomer, som hun deretter sørget for var forberedt og klar til å bli sendt ut for salg i butikkene.

Det skriver LadBible.

Innrømmet på stedet

Politiet i storbyen Ho Chi Minh-byen hadde fått et tips om at noe ikke var helt ved boken på fabrikken - og det viste seg å være sant. På fabrikken fant de sekker med brukte kondomer, faktisk ikke mindre enn 324.000 stykker.

Den 34 år gamle kvinnen ved navn Pham Thi Thanh Ngoc innrømmet at hun fikk de brukte kondomene og lettet dem til å bli solgt igjen.

I et uhygienisk miljø ble kondomene vasket, tørket og pakket om før de igjen ble sendt ut til butikkene igjen.

Politiet undersøker fortsatt om det er flere involvert i saken.

Ifølge Daily Mail er dette ikke første gang kondomer har blitt resirkulert, faktisk viser en studie fra 2012 at 72 prosent av amerikanerne har sex og ut av dem, en fjerdedel resirkulere kondomene sine.

Derfor skriver flere merker også på pakkene at kondomene ikke må resirkuleres.