Familien avslører Bob Sagets dødsårsak

10/02/2022 07:54

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Familien til skuespiller og komiker Bob Saget har nå avslørt hva som kostet ham livet.

Bob Sagets dødsårsak er avslørt, og ifølge familien har myndighetene fastslåt at den avdøde komikeren og skuespilleren døde av en «hodetraume» etter at «han ved et uhell slo bakhodet».

Saget-familien har sendt ut en offisiell pressemelding, som de har delt med ET, der de skriver at Bob Saget slo hodet, gikk til sengs og «tenkte ikke mere over det».

«Nå som vi har de endelige konklusjonene i myndighetenes etterforskning, følte vi at det bare var riktig at fansen hørte disse konklusjonene direkte fra oss», står det i Bob Sagets pressemelding fra familien.

"Myndighetene har fastslått at Bob døde av et hodetraume. De har konkludert med at han ved et uhell slo baksiden av hodet på noe, tenkte ikke på det og gikk til sengs. Ingen narkotika eller alkohol var involvert."

Familien tok seg også tid til å si takk for den store støtten de fikk etter Bob Sagets altfor tidlige død.

«I ukene etter Bobs bortgang har vi blitt overveldet av den utrolige flodbølgen av kjærlighet fra Bobs fans, som har vært en stor trøst for oss og som vi er evig takknemlige for», skriver familien.

"Når vi fortsetter å sørge sammen, ber vi alle om å huske kjærligheten og latteren som Bob brakte til denne verden og leksjonene han lærte oss alle: å være snille mot alle, å la menneskene du elsker vite at du elsker dem, og å møte vanskelige tider med klemmer og latter."

Bob Saget ble funnet på et hotellrom i Orlando, Florida i forrige måned. Han ble funnet bare timer etter å ha fullført et standup-show i Jacksonville.

Ifølge en rapport fra Orange County Sheriff's Office ble Bob Saget funnet av hotellpersonalet etter at hans kone, Kelly Rizzo, spurte om noen kunne sjekke ham.

Ifølge rapporten ble hans kone oppringt av hotellpersonalet, som informerte henne om at de hadde funnet Bog Saget på sengen med hånden på brystet.

I tillegg sier rapporten også at han lå i sengen i en posisjon som indikerte et mulig hjerteinfarkt.

"Hans venstre arm var over brystet hans mens hans høyre arm hvilte på sengen. Det ble ikke sett tegn til traumer, ifølge politiets rapport.

Bob Saget ble erklært død klokken 16.18 9. Januar 2022. Han ble 65 år gammel.