Fastfood ansatt arrestert for å tisse i milkshake mix

17/05/2022 20:29

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Politiet bekrefter at en leder i hurtigmatkjeden ble tatt for å urinere i milkshake-blandingen, mens han ble etterforsket for besittelse og distribusjon av barnepornografi.

Politiet fant videobevis for den hygieniske handlingen under et søk etter den ansatte Stephen Sharps digitale enheter i forbindelse med etterforskningen utført av Digital Evidence Cybercrime Unit i Vancouver Police Department.

Myndighetene åpnet etterforskningen etter at Sharp angivelig hadde og distribuerte "dusinvis" av seksuelt eksplisitte bilder og videoer av barn, noe som sannsynligvis resulterte i nedlasting av minst ett stykke innhold i nærheten av hans arbeidssted.

Han ble arrestert 10. mai og tilsto å ha lastet ned og distribuert eksplisitte bilder og videoer av barn.

Politiet i Vancouver, Washington, bekreftet nyheten om Sharps handlinger 15. Mai. 

De forklarte at det ble utstedt en ransakingsordre på Sharps digitale enheter som var på hans person og i hans bolig.

Etterforskningen ble først utført av en rettsmedisinsk etterforsker fra DECU.

Han fant en video av Stephen som urinerte i en beholder, som senere ble bekreftet å være en beholder med milkshakeblanding fra hurtigmatkjeden Arby's.

"Stephen Sharp tilsto for detektiver at han hadde urinert i milkshake-blandingen ved minst to anledninger for å oppnå seksuell tilfredsstillelse. Imidlertid har Digital Evidence Cybercrime Unit ikke funnet noen bevis for at Arbys eller franchisetakeren var klar over Sharps handlinger."

Foto: Instagram

Rettsdokumenter innhentet av The Columbian forteller om en annen Arbys leder som sa at den dagen urineringsopptakene ble tatt, solgte han rundt 40 milkshakes.

Offiserer jobber nå med å identifisere publikum som kan ha blitt offer for Sharps forurensning av milkshake-blandingen.

Kunder som kjøpte en milkshake på Arby's på 221 NE 104 Ave. i Vancouver, Washington, enten 30 oktober eller 31 oktober 2021, vennligst kontakt etterforsker Robert Givens.

Etterforskningen av Sharps beslaglagte digitale enheter pågår fortsatt, men den ansatte er arrestert og siktet for fire tilfeller av besittelse av bilder av en mindreårig med seksuelt eksplisitt oppførsel og fire tilfeller av menneskehandel i bilder av mindreårige.

Stephen Sharp har siden blitt sparket fra Arby's.

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.