Gatehund hopper på brudeparet: hva som skjer videre vil flytte deg til tårer

26/07/2022 08:19

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Tamíris Muzini og Douglas Robert feiret bryllupet sitt i Brasil i år. Men plutselig under festlighetene dukket en gatehund opp på festlighetene, og viste seg å være en liten bryllupsknekker.

Til brudens forbløffelse hadde hunden vært der fra begynnelsen. I en tale til Wamiz forteller Tamíris Muzini nå hvordan bryllupet gikk.

– Jeg ble overrasket. Jeg tenkte: 'Se, det er en hund i kirken,' sa kvinnen om sitt førsteinntrykk av situasjonen. Merkelig nok var inntrengeren her for å bli.

Den bortkomne hunden ventet høflig ved inngangen til kirken og ønsket deretter paret velkommen igjen. Da det nygifte paret ønsket å passere dyret, ble det rørende

"Til slutt, da han hilste på oss foran kirken, så han ut til å spørre: 'Tar du meg med hjem. Ta meg med. Og det var det vi gjorde," sa Muzini.

Du kan se hele episoden her.

Den firbente vennen fikk lov til å følge brudeparet og var dermed også i stand til å feire dem under selve middagen. Dyregjesten ble ikke bare godt mottatt av brudeparet, da de andre gjestene i bryllupet også var veldig fornøyd med den søte hunden.

Her ligger hunden og hviler sig, mens brylluppet står på. Foto: Privat

Hun fikk også full verdi for tiggingen i kirken, da den ble belønnet med mange deilige godbiter under middagen. På denne tiden hadde imidlertid lykken bare så vidt begynt for den bortkomne hunden. For i dag bor Braia - som de kaller ham - med Tamíris Muzini og Douglas Robert.

"Til tross for alt han har vært gjennom, er han fortsatt så kjærlig. Han tror fortsatt på det gode i folk," sier den stolte eieren. "Han er veldig glad, energisk og full av liv. Det gir oss håp og så mye glede," sier hun.