Gravid 19-åring så faren i et Facebook oppslag: Da hun genkjente han, ringte hun straks til politiet

27/06/2023 20:31

Emma

Utland
En gravid 19 år gammel jente tok en drastisk beslutning, som endte med å sette hennes egen far bak lås og slå.

Den 19 år gamle Cora Patterson har ikke hatt en lett oppvekst, med en far som har vært gjennom den roterende døren til fengsel flere ganger i livet.

Men det kun en stolthet som en far, kan føle da han hørte nyheten i februar om at den 19 år gamle datteren nå var gravid, noe som fikk faren til å love å snu livet sitt, skriver The Sun.

Men faren brøtt fort løfte hans.

En måned senere, så Cora Patterson sin far og tante på en overvåkningsvideo i et innlegg på Facebook. Der de to familiemedlemmene ranet en eldre kvinne.

«Jeg kunne umiddelbart gjenkjenne min far og tante i overvåkningsbildene, og jeg var så skuffet over at jeg umiddelbart skrev navnene på min far og tante til eieren og politiet,» fortalte hun til The Sun.

De to familiemedlemmer ble arrestert av politiet, hvoretter faren sendte en tekstmelding til Cora Patterson, som umiddelbart fikk henne til å frykte at han ville ta sitt eget liv.

«Først fikk jeg panikk fordi jeg trodde han ville ta livet av seg fordi jeg hadde satt ham inn. Men så trodde jeg han var egoistisk og oppmerksomhetssøkende. Jeg føler meg i hvert fall ikke skyldig,» sa hun til avisen.

Faren og tanten ble dømt foran en dommer i midten av mars i år, hvor Cora Patterson ble rost av dommeren for å ha vitnet mot sin egen far og tante.

Faren fikk fire års fengsel og tanten fikk 30 måneder bak lås og slå, og Cora Patterson er fornøyd med det.

Min far har forlatt meg i stikken for ofte. Han fortjener ikke å være en del av mitt eller barnets liv i det hele tatt, sa hun til The Sun.

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.