Katten var skylden for en uventet graviditet

20/07/2020 10:35

Emma

Utland
Shutterstock.com
Shutterstock.com
Det er sjeldent at det er en katt sinn skyld at et ektepar blir gravide, men det var tilfelle i denne situasjonen.

Kan en katt virkelig ha innflytelse på at en kvinne blir gravid? Det kunne den i dette tilfellet, hvor en mann på nettstedet Reddit forteller hvordan han og kona ikke ønsket å bli gravide.

Likevel skjedde det, og det var på grunnen av ‘den dumme katten hans som han så pent kaller den i teksten. 

Mannen, som forblir anonym, sier at han og kona hadde fått et barn, og de ville derfor vente med å få et til. Kona ønsket imidlertid ikke å ta p-piller, så de brukte kondomer i stedet.

Et kondom pleier også å være nok, men tydeligvis ikke når de har en katt i hjemmet.

«Katten vår er et ondt geni. Jeg tror seriøst at den lille lodne oransje dritten er smartere enn det snart et år gamle barnet vårt. Han går i alt, og jeg mener virkelig alt. Ingen dører, skuffer eller skap kan stoppe han, og hvis han har lyst på noe finner han det. Det er så ille at jeg trodde huset vårt ble hjemsøkt de første ukene etter vi adopterte han. Hver morgen våknet jeg opp til at alle dører og skap var åpne.» Sier mannen i Reddit-tråden i følge Se & Hør.

En morgen da mannen sto opp, kunne han se at katten hadde ligget i skuffene på badet, der den hadde lekt med bomullspinne. Derfor var gulvet fult med bomullspinner, kondomer og annet fra skapet. 

Mannen ryddet alt, satte tingene på plass og tenkte ikke mere på det. 

Deretter hadde mannen sex med kona igjen, og de trodde begge at alt var som det skulle være.

To uker senere begynte kona imidlertid å oppleve kvalme og ømme bryste, og de valgte derfor å sjekke om hun var blitt gravid. Det var hun. 

Men hvordan kunne dette skje?

«Vi la hodene i bløtt for å finne ut av hva som hadde skjedd, og slo det meg plutselig: Den jævla katten!»

«Jeg løp bort til baderoms skuffen, der jeg lagret kondomene og tømte boksen for å inspisere hver og en» sa mannen 

Og helt riktig, i flere av kondomene var det tygget eller skrapet hull i dem og det var grunnen til at kona hadde blitt gravid. 

Mannen sier at han kan fortelle en kommende sønn eller datter at de kom til verden på grunn av den lille katten deres. 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.