Kim Kardashian i shitstorm etter kontroversiell video: Setter barnas liv i fare

24/08/2022 07:26

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kontroversiell video har brakt en av tidenes største influensere i et veldig dårlig lys.

Kim Kardashian kan være stolt av å være modell, influencer, forfatter, forretningskvinne og skuespiller, men når det gjelder det, er hun sannsynligvis mest kjent for å være kjent.

Den 41 år gamle TV-personligheten ble først kjent som Paris Hiltons personlige venn og stylist, og hennes berømmelse tok virkelig av da et såkalt 'sexbånd' med henne og hennes daværende kjæreste, Ray J, ble lekket på sosiale medier.

Siden da har hun blitt sett på TV-showet 'Keeping up with the Kardashians' og på sosiale medier som Instagram (@kimkardashian), der hun har imponerende 329 millioner følgere. 

Her deler hun ofte bilder og videoer fra hverdagen, og det er akkurat det hun gjorde her om dagen, som nå har sendt henne inn i en ekte shitstorm.

Det skriver Unilad

Videoen, som har blitt sett millioner av ganger, og i skrivende stund har mottatt 1,6 millioner 'liker', kan sees på kjendisens Instagram-konto ved å klikke her

I den kan firebarnsmoren ses filme seg selv, hennes eldste datter North og niesen Penelope mens hun kjører bil.

I videoen synger Kardashian høyt og sier: "Synge med jenter!" mens de to jentene tydelig prøver å få moren / tanten til å slutte å filme.

"Mamma, mamma! Mamma, slett det!" ni år gamle North kan høres ropende, ser veldig ubehagelig ut i ansiktet hennes.

Nettopp barnas ubehag, men også det faktum at Kardashian filmer mens hun kjører bil med barn i baksetet, har fått mange av verdensstjernens fans til å vende seg mot henne.

Foto: Instagram

 

"[Hun bryr seg tydeligvis ikke om hva datteren vil ha. Alt handler om innhold [på sosiale medier] for henne," skrev en følger i kommentarfeltet i videoen, akkurat som en annen sarkastisk skrev: "Vel, det er trygt ...."

En tredje har også skrevet: "Hold øye med veien Kim," og en fjerde har skrevet: "Du ser vakker Kim, men vær så snill å ikke kjøre og lage snaps, spesielt når du har verdifull last som barna dine i bilen ... Slik skjer ulykker og ppl [ed. folk] mister livet."