Konas bilde går viralt: Derfor ligger mannen hennes på gulvet ved siden av sin 13 år gamle datter

21/07/2022 08:05

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En kvinne har delt et bilde av mannen og datteren på baderomsgulvet på sosiale medier. Årsaken bak det har fått innlegget til å gå viralt.

Kary Boyer har vært gift med mannen sin i 15 år. Sammen har de fått tre barn og en baby som dessverre er død.

Paret har vært gjennom mange vanskelige tider og prøvelser sammen. Tilsynelatende har det bare brakt dem enda nærmere hverandre, og gjort deres kjærlighet til hverandre enda større.

Da Kari fant mannen sin og deres 13 år gamle datter på baderomsgulvet, bestemte hun seg for å vise sin store kjærlighet til mannen sin med et innlegg på Facebook. Her har hun delt et bilde og en tekst som mange har vært i stand til å forene seg med, og derfor har det gått viralt.

I innlegget roser hun mannen sin, som åpenbart er en mann som ikke nøler med å gjøre alt han kan for familien sin.

"Unge damer, når tiden kommer når du begynner å ønske at en ektefelle skal tilbringe livet med, be for den typen mann som vil ligge ved siden av din fremtidige 13 år gamle datter på baderomsgulvet og våke over henne fordi hun ikke kan holde en dråpe vann. Be for en mann som vil bære henne ned trappen til bilen og tilbringe hele natten på sykehuset ved hennes side. Be for en ektefelle som konsekvent vil sette deg og dine barn først - over seg selv," skriver hun i innlegget sitt.

"Unge dame. Stol på meg når jeg forteller deg at etter 15 års ekteskap, tre barn og en baby i himmelen, mange ødeleggende prøvelser og mye hjertesorg: du må sørge for at mannen du gir ditt liv til er mannen Gud har sendt deg. Men ikke slå deg til ro med mindre."

"Ingen venting på en mann er verre enn å slå seg til ro med feil ektefelle og miste år av livet ditt. Vent på den Gud har til deg. Ikke gi bort biter av deg selv til hver mann som krysser sin vei og viser deg litt kjærlighet."

Kari er en religiøs kvinne, men selv ateister og folk som er mindre troende har vært i stand til å forene seg med historien. Som et resultat har innleggene hennes på Facebook blitt delt mer enn 392.000 ganger.