Kunden brukte for lang tid på McDonalds: Det ble dyrt

Foto: Shutterstock.com

Kunden tilbrakte litt for lenge på McDonalds, og det ble en dyr glede.

Vanligvis forbinder de fleste McDonald's med en hurtigmatopplevelse, og tilbringer sjelden lenge inne i selve restauranten.

Les også

Kastet babyen i bassenget: Nå får hun dødstrusler

De fleste er sannsynligvis inn og ut av McDonalds igjen om en halv time, men for en mann fra England klarte han fortsatt å tilbringe hele to timer på restauranten med familien.

I en Facebook-gruppe fra folk fra den britiske byen Whitwick har de laget et innlegg som klager over at hans to timers tur til McDonald's endte med en ekstra dyr glede.

"Så irritert. Ble bøtelagt for parkering på McDonalds i nesten to timer. Vi var der hele tiden og spiste og bestilte ekstra drinker, og nå har vi blitt bøtelagt. Har noen andre prøvd det?" sa mannen, ifølge nyhetsbyrået Newsandstar.co.uk.

Boten var på 50 pund, noe som tilsvarer godt over 500 norske kroner.

På Facebook har flere av Facebook-gruppene appellert til at han skal anke boten og at han skal gå inn på McDonalds-restauranten, da de kanskje kan hjelpe ham.

"Gå inn og snakk med McDonalds. De kan kanskje avlyse det hvis du kan bevise at du var der hele tiden. Det er verdt et forsøk," sa et nyttig medlem av gruppen.

Les også

"Jeg har ligget med over 16 000 menn- men forloveden min elsker meg uansett"