Kvinne deler kommentarfeltet fra dusjent: Nå raser debatten

25/07/2022 09:03

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Kvinnens vanespørsmål har skapt stor debatt.

De fleste kan sannsynligvis innse at det er en fantastisk følelse å gå i dusjen. Det er ikke noe bedre enn følelsen etter et fint langt bad.

Men selv om de fleste sannsynligvis kan være enige om dette - ser det ut til å fortsatt være mye å være uenig om når det gjelder å ta en dusj.

For hvilken vei er "riktig" å slå i badekaret? Det er det store spørsmålet som har brakt tusenvis av Twiter-brukere til nøklene etter at en kvinne tok opp debatten.

På sin Twitter-profil skriver en kvinne ved navn Alice spørsmålet:

"Hjelp meg å gjøre det klart. Det er normalt å bade med ryggen til dusjen, ikke sant? Det vil si, med ansiktet vekk fra vannet," leser spørsmålet i oppsalget på Twitter - og det viste seg raskt at det absolutt ikke var så lett å bli etablert.

 

Debatten går lystig

Siden innlegget ble lagt ut - for omtrent 14 dager siden - har det fått over 3000 kommentarer. Og det er trygt å si at kommentarfeltet er veldig delt.

Debatten går lystig i kommentarfeltet, der mange slutter seg til Alice og er enige med henne om at det er den eneste riktige måten - men det er også mange som mener at det er mest riktig å vende seg til dusjen. Og så er det de som gjør begge deler og derfor ikke kan ta parti.

"Alltid mot dusjen, av en enkel grunn - slik at du ikke treffer rumpa mot veggen når du må bøye deg for å vaske bena," skrev en bruker i innlegget.

"Alltid med hodet mot dusjen, og så bøyde hodet ditt seg helt bakover slik at det ikke er vann på sminken," skrev en kvinne.

"Jeg antok at alle vendte hodet bort," skriver en tredje.

"Begge deler. Så direkte i dusjen - da gjør du begge deler samtidig," legger man til debatten.

Og så fortsetter det gjennom kommentarfeltet, men veldig forskjellige holdninger til hvordan du "med rette" tar et bad.