Kvinne fikk barn med mannen sin: 15 måneder etter hans død

06/09/2022 07:30

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Julie Wilson (36) fra Cleveland i Ohio mistet ektemannen Travis (45) i februar 2019. Hun fødte senere barnet deres.

Kreft. En sykdom som de fleste av oss har en forbindelse til. 

Enten fordi du har vært syk selv, eller kjenner noen som har vært, eller bare er redd for å få den forferdelige sykdommen. Du hører ofte historier om unge mennesker som mister livet til kreft. Og slik var det for Travis.

Sammen med sin kone Julie hadde han en drøm om å starte en familie.

Paret møttes gjennom jobben i 2007, og Julie forteller til Metro at det var kjærlighet ved første blikk. Julie og Travis giftet seg i 2012 og begynte å planlegge å starte en familie. 

Det skriver Sosialnytt.

Etter å ha slitt med fruktbarhetsproblemer, ble Julie gravid i 2016, men hadde ufrivillig abort etter 12 uker.

Senere samme år ble Travis diagnostisert med hjernekreft, noe som satte en stopper for hennes forsøk på å bli gravid. Metro skriver at bare fem prosent av pasientene som får den typen svulst som Travis overlever og et flertall av pasientene med samme diagnose dør innen to år.

"Vi hadde planlagt hele livet sammen, og på et øyeblikk ble jeg fortalt at mannen min ikke vil være her, og jeg ville sannsynligvis være enke i en alder av 35 år" sier Julie.

Etter at Travis ble diagnostisert, tok paret beslutningen om å bruke kunstig inseminering slik at de kunne få et barn før Travis døde.

Travis døde dessverre i februar 2019, før paret kunne bli gravide.

Julie hadde imidlertid fortsatt 5 embryoer igjen av mannen sin, noe som betyr at det fortsatt var en sjanse for at hun kunne bli mor.

I oktober 2019 hadde Julie en positiv graviditetstest, men hun kunne ikke være for optimistisk fordi hun hadde tatt abort før. Det viste seg at Julie var gravid med tvillinger.

Etter 12 uker viste ultralyden at en av de to tvillingene ikke hadde klart seg og døde.

Julie fødte datteren Logan i mai 2020, og sier at den lille har forandret livet hennes.