Kvinne følte seg overveldet av eldre mann: Nå deler reaksjonen vannet

11/04/2022 08:23

Emma

Utland
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En soling kvinne følte seg overveldet av en eldre mann på stranden. Nå deler reaksjonen hennes vannet.

En TikTok-stjerne har delt vannet blant sine følgere etter å ha sparket sand i ansiktet på mannen som valgte å plassere noen få meter fra henne på en ellers tom strand.

Korynne, som går under navnet Mrs Presley på TikTok, bestemte seg for å ta saken i egne hender da en eldre mann la sin lille for nær henne på stranden.

I en video hun har delt på TikTok, viser hun hvor nært han la seg med henne selv om resten av stranden var tom. I tillegg viser hun også hvordan hun viste langfingeren til mannen.

"Når en gammel mann parkerer seg noen meter fra håndkleet ditt på en helt to strand mens du sov og du vet hva som må gjøres," sa hun.

"Jeg lover å gjøre deg mer ukomfortabel enn du gjør meg. Og forresten, føttene mine griper sand så vel som en spade."

I videoen kan du se hvordan hun velger å sprinte forbi mannen, og dermed få hevn ved å kaste sand over håndkleet hans, noe som får ham til å stirre på henne i forvirring.

Men ikke alle trodde det var den rette måten å reagere på. På den annen side uttrykte flere at det handlet mer om at hun ønsket hans oppmerksomhet.

«Det ser mer ut som om du trakasserer ham. Lol», skriver en person.

En annen skriver at hvis de var mannen, ville de 'tro at Korynne flørtet', mens en tredje skriver: "Han ligger der, du viser ham langfingeren, han ser, legger hodet tilbake, og så løper du forbi ham. Det virker mer som om du vil ha hans oppmerksomhet."

Imidlertid er det også mange som har uttrykt at de tror at mannen fikk det han fortjente.

«Legg merke til hvordan mennene tror du overreagerte og mennene tror du kunne ha flyttet. Jeg likte det. Passiv aggressiv, og det fungerte», skrev en kvinne.

«Det er som når du er den eneste personen på de 500 tredemøllene i treningsstudioet, og noen velger en rett ved siden av deg», skriver en annen.

"Det spiller ingen rolle om det er en fyr, en kvinne, gammel eller ung. Ikke lyv ved siden av meg på en TOM-strand," sa en kvinne.

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.