Kvinne kjøper nattbord i sparsommelig butikk: Får sjokk når hun åpner skuffen

22/08/2022 08:46

Emma Sletta

Utland
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En kvinne kjøpte et billig nattbord i en sparsommelig butikk. Da hun åpnet skuffen på det nyinnkjøpte bordet, ble hun sjokkert.

En fin måte å kjøpe møbler til lave priser er å handle i sparsommelige butikker. Hvis du velger en veldedighetsbutikk, går pengene til og med til en god sak.

Men en kvinne som kjøpte seg et sett med nattbord i en sparsommelig butikk, fikk mer enn hun forventet.

Valencia Walker fra San Diego ble sjokkert da hun åpnet skuffen til et av nattbordene hun hadde kjøpt, fordi nede i skuffen var en med morens mobilnummer på. 

Det skriver Daily Mirror.

Notatet, som åpenbart ble skrevet av et lite barn, inkluderte også et fasttelefonnummer som tilhørte familien hennes for mange år siden.

Hun bestemte seg for å dele den sensasjonelle historien i en video på nettstedet for sosiale medier TikTok. Hun avslørte også at hun hadde bestemt seg for å finne ut hvem som opprinnelig eide nattbordene.

I videoen forklarte hun opplevelsen i detalj, noe som overrasket mange seere, siden historien nesten virker for god til å være sann.

"Det merkeligste skjedde nettopp, og det er ikke noe jeg finner på. Jeg bryr meg virkelig ikke om hvor mange som kommenterer og sier: 'Herregud, det er iscenesatt,'" sa hun.

"Jeg kjøpte disse nattbordene på Goodwill [veldedighetsbutikk] i dag. Hjertet mitt er litt skjelven. Dette er veldig kult."

"Jeg kjøpte dem for $ 12,99 hver, og jeg gikk gjennom skuffene for å tømme dem, og her finner jeg et lite krøllet stykke papir."

"Carlys hjemmenummer og mammas mobiltelefonnummer. Det er min mors mobilnummer og vårt hjemmenummer fra 15 år siden,» fortsatte hun.

"Min yngste søsters navn er Carly, og det er vårt hjemmenummer. Vi har ikke hatt hjemmetelefon på 10 til 15 år. Men hva er sjansene for det?" sa hun.

Deretter klarte Valencia å finne den som opprinnelig hadde skrevet notatet via Facebook.

Hun sa at hun til slutt oppdaget eierens etternavn på et annet stykke papir, noe som tillot henne å finne henne på sosiale medier.

Folk ble sjokkert over den utrolige oppdagelsen. Spesielt etter at Valencia påpekte at byen hennes har 3,3 millioner innbyggere, så sjansen for at dette ville skje er nesten minimal.

San Diego County har en befolkning på 3,3 millioner, så jeg vil si at det er en ganske liten sjanse for at det skjer, sa Valencia.

– Det er ikke det at jeg fant møbler som noen vi kjente tidligere har eid. Det var den delen der jeg åpnet skuffet og fant hjemmenummeret mitt fra barndommen. Universet er rart, konkluderte hun.

Totalt har videoen blitt sett mer enn 300.000 ganger, og mange har uttrykt sitt sjokk over oppdagelsen.

Du kan se videoen her

"Et perfekt eksempel på at det som er ditt alltid vil komme tilbake til deg," skrev en seer, mens en annen skrev: "Dette er veldig rart."

"Universet er et stort vakkert sted som vil overraske deg i hvert hjørne. Hvis jeg var deg, ville jeg øse min sjel og kjærlighet inn i den," skrev en tredje.